I den fynske kokkeskole får deltagerne mulighed for at arbejde med de bedste råvarer fra Fyn. Alt efter sæsonen kan deltagerne give sig i kast med vildt fra de Fynske Godser, frisk fisk fra Kerteminde, kvalitetskød fra Grambogaard, vilde svampe fra skovene på Sydfyn, nye friske asparges og meget, meget mere fra det Fynske skatkammer af gode lokale råvarer.
I den fynske kokkeskole skal deltagerne samarbejde i grupper om at lave en flot 4-rettes menu med fokus på sæsonens råvarer. I køkkenet er der fokus på bred teambuilding og at alle føler sig godt tilpas undervejs ”Det skal være hyggeligt og sjovt at være i kokkeskole”. Deltagerne guides af vores dygtige kokke og tjenere og får gode fif til tilberedning og anretning undervejs. Menuen er sammensat, så deltagerne nemt vil kunne gentage succesen derhjemme og imponere familie og venner med en lækker middag, efter at have været i kokkeskole.
Menuen nydes i vores hyggelige restaurant efter et par veloverståede timer i køkkenet.
16.00 – 16.30 Ankomst. Velkomst med kaffe og sødt
16.30 – 17.00 Introduktion til menu og opskrifter. Inddeling i grupper (4 stk.) og opstart.
17.00 – 19.30 Arbejde med fremstilling af menuen i grupper. Grupperne forbereder retterne, således, at disse kun mangler færdiggørelse og anretning
19.30 – 22.00 Fælles middag, hvor hver ansvarlige gruppe går i køkkenet og færdiggør/Anretter deres retter undervejs.
Kaffe og sødt ved ankomst, råvarer, instruktion og betjening, kokke samt tjenere.
Forbrug af vand, øl og vin under kokkeskolen afregnes efter forbrug. Til middagen er der mulighed for tilkøb af afstemt vinmenu.
Få et 100% uforpligtende tilbud