Brug for Hjælp? Skriv til os: info@teambuilding.dk

Gastronomisk kokkeskole teambuilding

Gastronomisk kokkeskole teambuilding er en af de mest populære former for teambuilding i øjeblikket. Madlavning i fællesskab styrker sammenholdet og fremmer medarbejdernes kompetencer, da opgavefordelingen i et køkken er skarp og stiller krav til både ansvarlighed, kompetencer og lederevner. Kort sagt kombineres gastronomiske kokkeskole udfordringer med et mere socialt aspekt, hvor deltagerne skal samarbejde og få hele måltidet til at gå op i en højere enhed.

En af de helt åbenlyse fordele ved kokkeskole teambuilding er, at aktiviteten foregår i en mindre højtidelig og mere afslappet atmosfære. De fleste kokkeskoler involverer en dygtig kok, som styrer slagets gang og både instruerer og underviser deltagerne undervejs. Deltagerne bliver for eksempel instrueret i råvarer, forberedelse, samt servering af overdådige måltider – men også måltider, som kan laves af medarbejderne derhjemme på en kedelig tirsdag.

Var det ikke hvad du søgte? Prøv en af de andre kategorier

Teambuilding med musik Kreativ teambuilding Teambuilding på 1-4 timer Teambuilding med tema Teambuilding inkl. spisning Proces teambuilding Icebreakers til møder Teambuilding børn/unge Teambuilding i udlandet Heldags teambuilding Teambuilding med GPS Flerdages teambuilding Teambuilding på vandet Firmafest

Aktiviteten kombinerer med andre ord den dekadente og præcisionsorienterede gastronomi med mere praktiske eksempler på mad, der sætter lidt ekstra krydderi på hverdagen. Resultatet er en alternativ teambuilding aktivitet, som både styrker det sociale og faglige sammenhold i virksomheden.

Ideelt skal kokkeskole teambuilding kombineres med andre aktiviteter, som fokuserer på andre elementer i den proces, der gør en gruppe mere produktiv. Men madlavning er et godt skridt på vejen mod at styrke sammenholdet i gruppen – og det får altid positive konsekvenser på arbejdspladsen. Således oplever mange virksomheder, at øget forståelse mellem medarbejdere udenfor arbejdspladsen, også har en positiv effekt på produktiviteten og den generelle omgangstone i virksomheden.

Kokkeskole teambuilding giver også medarbejderne mulighed for at vise andre talenter. En medarbejder, der måske ikke ligefrem er voldsomt fremtrædende på arbejdspladsen, kan pludselig træde i karakter med et piskeris og en stegepande. Igen bidrager en sådan åbenbaring til det generelle sammenhold mellem virksomhedens medarbejdere.