80er temafest som firmafest

Længde
4-12 timer
Deltagere
20-1000 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

80'erne var årtiet med "feel good" vibes, så trænger i til en god og festlig danseaften, så er firmafesten med 80'er tema lige noget for jer. Gæsterne kan godt begynde at finde deres indre Patrik Swayze frem, når DJ'en stiller ind på Wham, Danseorkestret, Modern Talking og Europe som alle er kendetegnet ved de glade 80'ere. Gæsterne kan få lov at syne med på de sange som de alle kender, og ellers danse natten væk under de store spejlkugler. Festens værtinder sørger for at selv de mest stillesiddende gæster får en svingom på det stemningsfylde dansegulv.

Gæsterne kan oplagt lade sig inspirere af crepet hår i asymmetrisk stil, den blå øjenskygge, de store skulderpuder. skotskternede golftrøjer i pastelfarver, store farvestrålende øreringe, og selvfølgelig også sejlersko. En beklædning som de fleste vil have rigtig meget sjov med at feste i.

Indretning i ægte 80'er stil

Festlokalet (eller jeres egne lokaler) bliver indrettet i den aller bedste 80'er til, lige fra borddekorationer til vægbeklædning, så alle kan mærke stemningen og det føles som et tidsrejse for en aften.

Mad og drinks som man kender dem fra den gang

Hvem kan ikke huske culottested og rejecocktails fra 80'erne? Det skal gæsterne selvfølgelig have, sammen med flødekartofler, grøntsager og til sidst regnbueis med krymmel, chokoladedrys, eller måske den klassiske banansplit?

Baren vil være veludrustet med lækre og farverige drinks og cocktails som f.eks. Brandbil, Isbjørn, Kungfu, Tequila Sunrise, og Filur, og hvis gæsterne har forespørgsler fra deres egne 80øer dage, så er det selvfølgelig også muligt.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
0
Afventer første bedømmelse

Kategorier

Firmafest
1.042
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser