Tag dine kollegaer med på chokoladekursus og oplev køkkenet dufte af kvalitetschokolade, flydende ganache med lakrids, saltkaramel eller en af de mange andre smagsvarianter, I kan fylde jeres hjemmelavede chokolader med. På chokoladekurset vil I under kyndig vejledning af vores dygtige konditor lære at lave velsmagende fyldte chokolader. Kun fantasien sætter grænser og alle deltagere får 500g kvalitetschokolade med hjem.
På chokoladekurset arbejder deltagerne i grupper og guides hele vejen af vores dygtige personale. Alle får udleveret et opskrifthæfte til at tage med hjem og alle prøver kræfter med den svære kunst ”At temperere chokolade”. Kurset giver deltagerne muligheden for et par times fordybelse med fokus på hygge og socialt samvær.
Det praktiske og forslag til program
14.00 – 14.30. Ankomst. Velkomst med kaffe og sødt
14.30 – 15.00 Introduktion til opskrifter. Inddeling i grupper og opstart.
15.00 – 17.00 Arbejde med fremstilling af fyldte chokolader.
17.00 – 17.30 Afslutning. De fyldte chokolader pakkes til hver enkelt deltager.
Start og tidsplan kan selvfølgelig justeres alt efter jeres ønsker.
Kaffe og sødt ved ankomst, råvarer, instruktion og betjening, kokke, tjenere. 500 g blandet chokolader til at tage med hjem.
Der er mulighed for køb af vand, øl og vin i forbindelse med kurset. Drikkevarerne afregnes efter forbrug.
Få et 100% uforpligtende tilbud!