Denne kokkeskole er skræddersyet til at kunne rykke ud til jer med kulinariske oplevelser for jeres ansatte, lederteam, kunder eller leverandører. Konceptet er høj kvalitet, og tema'erne og maden er bygget op omkring det mobile køkken-setup.
Italienske klassikere: bl.a. pizza med mascarpone, charcutteri og friske urter, grillet bruchetta, jomfruhummer og tiramisu
Nyt nordisk: Maltpizza med vesterhavsost, kartoffel og bacon, Rimmet laks med fennikel crudite og utremayo, skaftekotelet, cremet skyr-parfait
Bøf & Bajere: Sprøde pizza'er med charcutteri, rørt tatar, med confiteret æggeblomme, modnet oksehøjreb med estragonsmør, toptunet frugtsalat med mascarpone-råcreme.
Mexicansk: Ceviche bl.a. med brændt avocado, lime og utrer, sprøde quesadillas, tacos bl.a. med kylling i Sevillajuice og sprød dessert taco med frugter eller bær.
Kontakt os for at få de specifikke menu'er. Det kan også tilpasses hvis i har nogle særønsker.
Kokkeskolerne kan kombineres med et cocktailkursus. Det koster 250 kr. ekstra per person, og så vil hele teambuilding arrangemenget vare 5 timer.
Ud over prisen per person, så vil der komme kørselstillæg. I KBH og Århus er det 250 kr per event, alt efter distance ud fra de to byer, så er det enten 500 eller 1.000 per event. Der kan også komme tillæg for bro'er eller færger. Kontakt os for at høre nærmere.
Øl, vand og vin er inkluderet i prisen.
Vi står blandt andet for: Borde, stole, blus, knive, opvask, ovne, blus, grill, råvarer, øl fra eget bryghus, dejlige vine, samt passionerede undervisere og assistenter.
Det eneste der som minimum bør være til stede er adgang til 220 volt og rindende vand.
Få et 100% uforpligtende tilbud!