Det kreative fusionskøkken

Tid
4 timer
Deltagere
10 - 40 personer
Sted
Sjælland
Pris pp. (ex moms)
649,-
Mindstepris (ex moms)
7.490,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Nytænkende MadKunst - Teambuilding med smag i!

Det Kreative Fusionskøkken er en af de mere kunstneriske kokkeskoler som går ind og udfordrer deltagerne i en usædvanlig teambuilding aktivitet. Køkkenet er blevet kombineret med samarbejde, kreativ selvledelse og innovation. Og stimulerer teamet til at vise deres potentialer på nye og unikke måder igennem dette madlavningskursus.

Deltagerne bliver både udfordret på deres evner i køkkenet, og på evnerne til at samarbejde og tænke ud af de normale rammer, samtidig med at de selvfølgelig skal nå det bedste resultat. Dette kokkekursus kan være en glimrende optakt til et længere kreativt forløb hvor deltagerne kan blive rystet godt sammen og få stimuleret deres kreativitet.

På dette kokkekursus er der ikke nogen fastlagt menu. Deltagerne skal selv finde frem til menu'en ved at frisætte deres kreativitet. Vi sørger for en introduktion, klare rammer for kursusforløbet, indkøb af råvarer og forskellige kunstneriske udfordringer undervejs. Deltagerne skal selv skabe en 3 retters menu ud fra dette, selvfølgelig med støtte fra kyndige kokke.

Deltagerne vil blive guidet igennem forløbet og der er garanti for at de bliver skubbet ud over kanten i forhold til hvad de normalt er vant til.

Det praktiske

Drikkevarer og lokaleleje er ikke inkluderet i prisen. Arrangementet kan afholdes hos jer, og kræver et basis køkken, vi supplerer med det nødvendige udstyr.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.5
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 6 bedømmelser

Bennedsen Consult

15/10 2018
Det var en god og morsom aktivitet. Alle blev sat i sving, og kokkene hjalp os godt igennem.

Esbjerg kommune

29/09 2016
Stor tilfredshed med dagen hos mine medarbejdere - det var sjovt og lærerigt.

Abena Data

18/11 2015
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.267
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser