Drone Race

Længde
1-2 timer
Deltagere
10 - 4000 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
25.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Drone racing som teambuilding

Drone racing er en fremadstormende sport, som stiller høje krav til deltagernes reaktions­ og samarbejdsevner. De fleste mennesker er fascineret af flyvning og med drone racing som aktivitet kan I nu kombinere denne fascination med teambuilding, så I både får en sjov oplevelse ­ men også rykker tættere sammen som team, når I sammen skal løse opgaver med dronen som fx forhindringsbaner, samarbejdsøvelser, racing tracks etc.

Alle kan lære at flyve en drone

Erfaringsmæssigt ved vi, at med den rette instruktion kan alle lære at flyve en af vores racing droner på blot få minutter. Vores instruktører sammensætter et program tilpasset jeres niveau og specifikke ønsker, så alle kan flyve med og få en god oplevelse.

Et tempofyldt og lærerigt program

Vores instruktører demonstrerer indledningsvist hvordan en drone styres. Dernæst briefer vi jer om sikkerhed og praktik ifm. flyvning med racing droner, så alle er trygge og klar til at lære at flyve. Vores instruktører guider og vejleder jer igennem hele arrangementet fra første flyvetur og frem til det store finale race.

Opdelt i hold får I udleveret en drone, som I skal samarbejde om at få igennem en række udfordringer, som inkluderer fx bowling, stafet, blindflyvning, forhindringsbane og dronebold etc. Undervejs samler hvert hold point og i finale racet kåres der et vinder team.

Ready for takeoff

Vores instruktører medbringer droner og alt nødvendigt udstyr, så I blot skal møde op. Varigheden af arrangementet er 1,5 time som inkluderer introduktion og sikkerhedsbriefing, demonstration af racing drone, flyvetræning, øvelser med racing drone og sidst men ikke mindst finale race og kåring af det bedste drone team.

Drone racing skal foregå indendørs eller i telt, da racing dronerne er vindfølsomme.

Vores grundpakke indeholder:

  • Indledende dialog og behovsafdækning

  • Bane opstilling

  • 2 instruktører i 1,5 time (inkl. transport)

  • Droner og andet udstyr

  • Net til evt. sikkerhedsafspærring

  • FPV briller og monitor til brug for alle deltagere

Instruktørene

Vores instruktører sammensætter et teambuilding program der udfordrer og styrker medarbejdernes samarbejdsevne.

Afvikling

Vi inddeler banen i flere niveauer, der giver alle medarbejdere mulighed for at deltage.

Der vil foregå en kort intro og demonstration af dronen, efterfølgende opdeles deltagerne i hold og sammen med en instruktør skal deltagerne gennemføre de opstillede forhindringer. Arrangementet afluttes med en fælles finale og kåring af det bedste hold.

Tid

Arrangementet har en varighed på 1,5 time.

Opsætning og nedpakning andrager i alt 1,5 time.

Droner

Dronerne vi anvender er den mindste klasse for droner. Denne form for drone er en god begynder drone, der giver alle mulighed for at deltage.

Der medbringes 1 drone pr. 6 deltagere.

FPV briller og monitor

Giver deltagerne mulighed for at se flyvningen fra drones perspektiv. De deltagere der venter på at flyve kan følge drones billede på en monitor og derved følge med i deres holdkammeraters flyvning.

Bane

Banen er opsat af bla. racing gates, kegler, beachflag, træplader, bordtennisbolde etc. Vi designer også gerne bane opsætningen ud fra den specifikke lokation hos kunden.

Økonomi

Grundpakke med min. 10 deltagere kr. 25.000,­-

Tilvalg

Pr. 5 ekstra deltagere kr. 5.000,­-

Forudsætninger for opgaven

Støm: Kunden skal sørge for 220V strøm og 2 kabeltromler.

Lokation: Kunden skal tilvejebringe en indendørs lokation, der er forsvarligt at benytte med det planlagte antal deltagere jf. brandmyndighedernes anvisninger. Vi har behov for at indhente information omkring lofthøjde, belysning, luftgennemstrømning, brand/røg sensorer og aircon eller blæsere ifm. projektering af arrangementet.

Opsætning: Vores instruktører skal have adgang til lokationen senest en time før arrangementet start og til en time efter arrangementet afslutning.

Sikkerhed: Vi garanterer sikkerhed for alle deltagere og afskærmer om nødvendigt flyvning med et sikkerhedsnet specielt lavet til formålet.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
0
Afventer første bedømmelse
1.059
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser