Kano teambuilding på Lyngby og Bagsværd sø

Tid
2-5 timer
Deltagere
4 - 180 personer
Sted ( Udenfor )
lyngby
Mindstepris (ex moms)
10.000,-
Pris pp. (ex moms)
500 - 1.500,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Teambuilding aktiviteter langt smukke danske søer og kanaler

Har i lyst til at komme ud og opleve den unikke danske natur fra vand-siden? Så kan en tur i kano eller kajak kombineret med forskellige teambuiling aktiviteter være en rigtig god ide. For eksempel er teambuilding aktiviteterne Dysten og Team 007 før kombineret med en kano-tur med stor succes.

En dag med kombineret kano-tur og teambuilding vil både byde på en masse hygge og samvær, skovturspakke, og en glimrende mulighed for at nyde den smukke danske natur. Og i kan selv bestemme om det skal være en afslappende tur eller om den skal sørge for at i skal have pulsen op.

Der er mulighed for at vi finder et sted tæt på jer

Vi kan fuldt ud anbefale Bagsværd og Lyngby sø nord for København til en god kanotur, men der er også mulighed for at vi finder et sted der ligger tættere på dig til den her teambuilding aktivitetsdag. Udfyld kontakt-formularen for at bliver kontaktet om mulighederne.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 3 bedømmelser

nnit

25/06 2014

Alfa Laval

21/05 2013
Meget fint arrangement - fint planlagt og godt udført. Heldigvis var vejret med os - og det betød selvfølgelig rigtig meget ift. at vi var ude i kano og derefter 9 udendørsaktiviteter ved Frederiksdal Søbad område. Frokosten var god på Frederiksdal Hotel! Fine aktiviteter / teamøvelser, der satte alle deltagere på prøve - både fysisk, koordineringsmæssigt og ift. kommunikation m.v. De 3 personer som stod for at få dagen afviklet, levede sig ind i rollerne og fik afviklet øvelserne på en god måde. Stor ROS - MVH Rikk

Nordea Trade Finance

13/09 2012
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.476
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser