Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Er du i tvivl om hvad i skal lave til jeres arrangement?

Hvis du er i tvivl om hvilket arrangement i skal vælge til jeres næste arrangement, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar på telefonerne for at guide jer rundt i den svære verden der hedder teambuilding, og ved godt at det ikke altid er lige sjovt at skulle planlægge firmaets næste firmatur, teambuilding arrangement, eller julefrokost.

Du kan altid fange os her; [email protected].

Hvem er vi?

Vi repræsenterer et større udvalg af danske teambuilding leverandører, og kan derfor pege dig i den rigtige retning med hvilken leverandør som bedst matcher jeres behov. Vores udvalg er bredt, men selv om vi har mange teambuilding aktiviteter som er meget forskellige, så er der specialiserede leverandører bag hver teambuilding aktivitet. På den måde kan vi tilbyde jer et bredt udvalg af teambuilding aktiviteter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Får vores gratis vejledning - kontakt os idag

Vi har 90+ aktiviteter og 30+ leverandører repræsenteret her på teambuilding.dk, og vi erkender at det kan være svært at finde det rigtige arrangement. Få derfor vores gratis hjælp til at finde et arrangement der passer jeres behov og budget. Vi lover svar inden for 1 arbejdsdag.