Rappelling - adrenalin og en god oplevelse

Længde
1-4 timer
Deltagere
8 - 150 personer
Sted
Horsens
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
2.400,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Rappelling er en ekstrem sport, som helt sikkert vil give dig en oplevelse ud over det sædvanelige. Ikke nok med at adrenalinen er i top, oplevelsen vil helt sikkert også være et godt stykke ud over det sædvanelige.

Den teknik hvorved man ved egen kraft firer sig ned fra en bygning, ved hjælp af et reb, kaldes for rappelling. Du har muligvis set rapelling i film, hvor helten firer sig ned af en høj bygning, og med adrenalinen pumpende rundt i kroppen, hopper han ind gennem et vindue.

Netop dette er hvad rappelling går ud på, bortset fra at du slipper for at kaste dig gennem et vindue. Rappelling er altså meget grænseoverskridende, og netop dette er med til at skabe sammenhold under turen. Oplevelsen vil uden tvivl blive helt uforglemmelig, hvis du er til adrenalin og spænding.

Få det maksimale ud af din rappelling oplevelse

Langt de fleste kan rappelle, da det eneste det kræver er: at du kan holde ¼ af din egen kropsvægt, hvilket langt de fleste mennesker kan. Da rappelling er en ekstrem sport, vil der altid være en instruktør til stede, til at instruere i den grundlæggende teknik omkring rapelling. At stort set alle kan deltage, medfører også at alle for de maksimale ud af oplevelsen.

Til sidst skal det nævnes at du som deltager i rapelling, skal have praktisk fodtøj på. Her tænkes der på fodtøj der sidder godt fast på foden, med en kraftig gummisål. Alt andet ville kunne ødelægge oplevelsen.

Rappelling er altså kort sagt for alle der er til adrenalin, og som ønsker en oplevelse ud over det sædvanelige.

Priser for rappelling i Horsens

Ca. 2 timer. 4-12 pers. kr. 2400,- ex. Moms

Ca. 3 timer. 13-20 pers. kr. 3200,- ex. Moms

Over 3 timer/20 pers. eller anden lokation skriv for pris.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
0
Afventer første bedømmelse
1.059
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser