Ressource Løbet

Tid
3-6 timer
Deltagere
10 - 200 personer
Sted
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
9.900,-
Pris pp. (ex moms)
354 - 485,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Udforsk deltagernes ressourcer

Tør deltagerne træffe valg og stå ved dem? i Ressource Løbet bliver deltagerne udfordret i deres ressourceplanlægning, både på hold niveau og individuelt, så løsningen bliver bedst mulig. Der bliver konkurreret i hold, og det hold som har den bedste forståelse af hvad man kan opnå med en god ressourcefordeling, vil nå langt i den her aktivitet.

En holdindsats

De forskellige hold vil igennem aktiviteten blive præsenteret for en masse meget forskellige udfordringer, som I i fællesskab skal løse, for at få flest mulige point til konkurrencen.

Med Ressource Løbet vi I vil opleve

  • En aktivitet hvor deltagerne skal træffe mange valg og turde stå ved dem
  • At individuelle ressourcer er vigtige for målet
  • En fokus på holdindsatsen som overtrumfer alt andet

Ressource Løbet kan med fordel blive opfulgt af senere evaluering, hvor virksomhedens ressource allokering bliver taget op til genovervejelse.

Jeres udfordringer

Hvis i har nogle specifikke udfordringer i virksomheden som i godt kunne tænke jer at få bearbejdet igennem Ressource Løbet, så er det muligt at implementere det i aktiviteterne.

 

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.5
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 8 bedømmelser

Region nordjylland

11/10 2021
Rigtig god eftermiddag. Vi mangler dog stadig billederne fra dagen. De skal bruges til afrapportering af dagen. Har skrevet til arrangøren af to omgange, men intet hørt.

Københavns Universitet

23/09 2021
RIGTIG GOD - vi har fået mange gode tilbagemeldinger de 40 spørgsmål om det, der er fælles nævnes af mange som en samtaleåbner og billederne taler deres tydelige sprog om at det var sjovt. I det hele taget rigtig godt at have flere timer til også at gå og snakke og have det sjovt med kolleger man ikke ser til daglig. Peter var meget engagerende Alle er glade - det var lige som vi håbede (og vi håber altid på meget)

Biogen

20/02 2018
Alle kunne deltage aktivt og alle aktiviteter var vel tilrettelagt bade af omfang og tiden. Alle deltagere har udtrykt stor og positive feedback på aktiviteterne og ikke mindst de to facilitatorer.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.438
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser