Team sejlads med 47 fods racer

Længde
4-24 timer
Deltagere
8 - 14 personer
Sted
Hellerup
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

En sejltur der kræver godt samarbejde

At sejle en ekstrem sejlbåd er den ultimative mulighed for at få teamoplevelser og samarbejdssituationer, du ikke kan få i andre sammenhænge. Det er en personlig grænseprøvende udfordring. Det er socialt samlende og givende.

En dag på vandet med kollegaer/kunder er således et perfekt udgangspunkt for et nyt samarbejde - en bedre team- eller projektstart fås ikke.

Om bord på båden får alle mulighed for selv at sejle en helt unik sejlbåd, bygget med et eneste formål: at sejle stærkt.

Alle bliver coached af vores veluddannede, professionelle besætning, der tager hensyn til den enkeltes sejlererfaring og ønsker til at prøve grænser af. Sejlererfaring er ikke nødvendig.

Hvorfor teambuilding til søs:

At sejle en båd denne 47 fods racer er som at drive en virksomhed. Det kræver lederskab, klare mål og krav om konstant præstation samt kendskab til hinandens kompetencer, roller og ansvar. Løbende håndtering af forandringer, klar og tydelig kommukation samt et godt fællesskab, hvor samspillet i gruppen er helt afgørende for om besætningen kan "navigere" sig gennem de forandringer og udfordringer en dag på vandet byder på.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 9 bedømmelser

Ase

26/06 2018
Fremragende aktivitet. Det er virkelig god teambuilding at samarbejde om at styre et sejlskib. Yderligere var ejerne af båden gode til at forklare opgaverne og udfordre gruppen på båden.

NNIT A/S

03/07 2017

DR

21/06 2016
Mine medarbejdere vidste ikke hvad vi skulle, så begejstringen var enorm da de så båden og hørte hvad vi skulle. Oplevelsen levede helt op til forventningerne, og skipperne var super kompetente, og rigtig gode til at vejlede.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71992606
1.099
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser