Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Det kreative fusionskøkken

4 timer
  
Sjælland - Indenfor
10-30 personer
649,- p.p. ex moms Minimumspris: 7.490 kr. ex moms

Nytænkende MadKunst - Teambuilding med smag i!

Det Kreative Fusionskøkken er en af de mere kunstneriske kokkeskoler som går ind og udfordrer deltagerne i en usædvanlig teambuilding aktivitet. Køkkenet er blevet kombineret med samarbejde, kreativ selvledelse og innovation. Og stimulerer teamet til at vise deres potentialer på nye og unikke måder igennem dette madlavningskursus.

Deltagerne bliver både udfordret på deres evner i køkkenet, og på evnerne til at samarbejde og tænke ud af de normale rammer, samtidig med at de selvfølgelig skal nå det bedste resultat. Dette kokkekursus kan være en glimrende optakt til et længere kreativt forløb hvor deltagerne kan blive rystet godt sammen og få stimuleret deres kreativitet.

På dette kokkekursus er der ikke nogen fastlagt menu. Deltagerne skal selv finde frem til menu'en ved at frisætte deres kreativitet. Vi sørger for en introduktion, klare rammer for kursusforløbet, indkøb af råvarer og forskellige kunstneriske udfordringer undervejs. Deltagerne skal selv skabe en 3 retters menu ud fra dette, selvfølgelig med støtte fra kyndige kokke.

Deltagerne vil blive guidet igennem forløbet og der er garanti for at de bliver skubbet ud over kanten i forhold til hvad de normalt er vant til.

Det praktiske

Drikkevarer og lokaleleje er ikke inkluderet i prisen. Arrangementet kan afholdes hos jer, og kræver et basis køkken, vi supplerer med det nødvendige udstyr.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer
Sted: Sjælland

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 5 bedømmelser

Læs bedømmelser

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

Rigtig god! - 4.5 ud af 5
Rating er baseret på 5 bedømmelser
Esbjerg kommune
29/09 - 2016
"Stor tilfredshed med dagen hos mine medarbejdere - det var sjovt og lærerigt."
Abena Data
18/11 - 2015
Dagtilbud Allerød Kommune
04/10 - 2013
Familie og Evidens Center DK
09/07 - 2012
Oticon
28/03 - 2012

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.