Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Endags introdag for unge

8 timer
I Hele landet! - Indenfor/Udenfor
20-500 personer

Har skolen brug for en introduktionsdag i starten af studiet på gymnasiet eller andre uddannelsesinstitutioner, eller er der to eller flere klasser der skal slås sammen, så er denne teambuilding aktivitet rettet imod store grupper. Der er to hovedløsninger du kan vælge imellem.

Fælles projekt over én dag

Denne aktivitet sørger for at jeres nye klasser bliver rystet godt og grundigt sammen gennem aktiviteter, der udfordrer eleverne enkeltvis såvel som i grupper. Der bliver skabt nogle spændende rammer for klasserne, og i disse rammer bliver de stillet opgaver, der sørger for at eleverne skal arbejde sammen for at finde en løsning. Under hele forløbet assisterer instruktorer, der sørger for at hjælpe og stimulere eleverne.

Eleverne bliver inddelt i grupper, og hver gruppe får et projekt der skal ende med et produkt. Eksempler på produkter kan være varmluftballon eller katapult. Alle produkter bliver afprøvet ved dagens slutning, og gruppernes samarbejde bliver beskrevet. 

Workshopdag over én eller flere dage

Her får klasserne mulighed arbejde med personlige egenskaber og udvikling af dem. I tre mulige workshops kan eleverne styrke deres samvær igennem aktiviteter og lege. Det er frit om man vil vælge en af workshopsne eller om dem alle tre. Det afhænger at hvor meget tid der er afsat:

Tillidskursus: Her bliver begrebet tillid gennemgået med klassen, der sammen med lærere og instruktorer får sat ord på et begreb der er vidt anvendt, men sjældent talt om. Derudover vil der være forskellige fysiske øvelser, som styrker elevernes tillid til hinanden, og dermed skaber grobund for positive relationer.

Workshop om kommunikation: At sige hvad man mener, og mene hvad man siger, er to vidt forskellige ting. I arbejdet med kommunikation kommer eleverne til at blive bevidste om hvilke signaler der bliver sendt, og hvordan disse signaler kan blive fortolket af modtageren.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 2 bedømmelser

Læs bedømmelser

Denne aktivitet er i flg. kategorier

Teambuilding børn/unge

Heldags teambuilding

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

God - 3.3 ud af 5
Rating er baseret på 2 bedømmelser
Next Uddannelse København
03/09 - 2016
Frederikssund Gymnasium
23/08 - 2016

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.