Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Film teambuilding

2,5-4 timer
  
I Hele landet! - Indenfor/Udenfor
15-600 personer
Indhent tilbud Minimumspris: 22.000 kr. ex moms

Bliv filmteams for en dag - og lav jeres egne reklamefilm om jeres firma

Kunne I tænke jer at opleve en anderledes form for teambuilding, hvor de kreative pumper virkelig sættes i gang, samtidigt med at I har det sjovt og lærer jeres firma bedre at kende?

Med Film teambuilding, giver vi jer mulighed for en hel dag at blive filminstruktører, regissører, kameramænd, makeup artists, lyd mænd, skuespillere, runnere mv. når I helt selv finder på, instruerer og optager egne reklamefilm om jeres firma, det værdier, produkter kundeservice m.v

Vores koncept er meget populært, og selvom mange føler sig lidt overvældede, når dagens udfordring ridses op, ender deltagerne altid med at få et kæmpe energiboost, værdifuldt samvær med kolleger og produkter, de er super stolte af.

Et enkelt koncept med fart over feltet

Konceptet er enkelt og lige til at gå til. Professionelle filmfolk og skuespillere briefer jer om og giver jer input til opgaven. I deles op i mindre filmteams, der består af 8 til 12 personer, og hvert team skal lave deres egen reklamefilm med udgangspunkt i jeres firma og f.eks. værdier eller produkter. I får hjælp af os, men skal selv klare det hårde arbejde.

Kom til Award Show

Når I har den sidste optagelse færdig, redigerer professionelle filmklippere jeres rå film og tilføjer jeres logo, musik, effekter, speaks m.m - og så er jeres film nu er rigtige reklamefilm og klar til fremvisning.

Som afslutning afholder vi et stort Hollywood Award Show, hvor I ser alle jeres reklamefilm, og vindere indenfor forskellige kategorier kåres. Og der er selvfølgelig champagne og præmier til vinderne og takketaler på scenen. Efter eventet får I alle filmene til evig eje.

Hvad får I ud af Film teambuilding?

Film teambuilding er intens, udfordrende og kreativ, men også super sjov teambuilding – her er det deltagerne og den skabende kraft der er i fokus.

Ved at lave reklamefilm om evt. jeres firmaværdier oplever medarbejderne værdierne på en anden måde, og får dem ind under huden ved at lege, udforske og udfordre dem.

Der arbejdes med stramme deadlines, kreativ "ud af boksen" tænkning – og intenst teamwork.

Der er plads og roller til alle og masser af grin, hygge og værdifuldt samvær mellem kolleger - ingen deltagerne kommer til at føle sig udenfor og fællesskabet styrkes.

I laver færdige produkter, som lever i lang tid efter eventet – og kan bruges som I lyster.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 15 bedømmelser

Læs bedømmelser

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

Perfekt! - 4.8 ud af 5
Rating er baseret på 15 bedømmelser
Tetra Pak Filtration Solutions
19/06 - 2018
DK COMPANY CPH A/S
04/06 - 2018
Cloetta
13/12 - 2017
"God struktur og god styrring af aktiviteten"
Pon Power A/S
23/08 - 2017
Herning Folkeblad
30/08 - 2016
Danmarks Idrætsforbund
26/02 - 2016
"Rigtig fint. God energi. Og god briefing og koncept. "
Autorola A/S
08/09 - 2015
Kuben Management
26/08 - 2015
Johnson & Johnson
27/10 - 2014
Folketingets Ombudsmand
22/09 - 2014
"Det var fremragende. De var yderst kompetente og professionelle, og de styrede aktiviteten til absolut fuld tilfredshed for os. Særligt skal det fremhæves, at de formåede at gøre det meget personligt for os og at de forstod deres målgruppe. Super at samarbejde med."
Danske Regioner
29/08 - 2014
"En stor tak og ros til Mads og hans gode folk. Vi havde en fantastisk sjov og lærerig dag med film teambuilding. Jeg kan varmt anbefale konceptet til alle, som går med tanker om, at arbejde med fx lancering af værdier eller andet på en mere nærværende måde end at udgive en pjece. Vi har fået de bedste film med hjem – som alle medarbejdere med stort engagement har været med til at lave - og smiler stadig over processen og resultatet. Samarbejdet med Mads har også været storartet. Mads er altid et skridt foran og jeg har følt mig tryg hele vejen fra ide til professionel udførsel"
Jansson
06/06 - 2014
"Film teambuilding viste sig at være et overraskende effektivt redskab i forbindelse med vores årlige Jansson Camp. Jansson Camp er en træningslejr for vores medarbejdere hvor vi ønsker at dygtiggøre, inspirere og motivere vores medarbejdere. Film teambuilding er en udfordrende, spændende, involverende og ikke mindst sjov proces – hvor vi fik set helt nye sider af vores medarbejdere. Medarbejderne blev udfordret og var faktisk temmelig overrasket over hvad de egentlig var i stand til. Award showet om aftenen var prikken over et sortslået i. Film teambuilding'en blev afviklet til topkarakterer. Vi fik så absolut indfriet vores forventninger og står ydermere tilbage med 7 fantastisk gode reklamefilm om Jansson."
proacteur
16/12 - 2013
Siemens
06/12 - 2013
"Siemens Industry Software A/S kan give vores varmeste anbefaling af Film teambuilding. Vi var meget tilfredse med film-arrangementet, der var både sjovt og udfordrende. Der var rum til at alle medarbejdere kunne byde ind med hver deres rolle, og det var en stor succes. De var gennem hele forløbet yderst professionelle og imødekommende samt fleksible i forhold til at tilpasse arrangementet til lige netop vores behov."
MÆRSK
14/06 - 2013
"Film teambuildingen var en succes. Vi havde alle sammen en fantastisk dag med mange grin. Alt var professionelt organiseret, både planlægning og selve dagen. Vi kan varmt anbefale Mads og hans team! Vi har grinet lige siden og udelukkende fået kæmpe ”thumbs up” fra vores kolleger – mange af dem har skrevet/sagt, at det er deres livs bedste teambuilding! Det var en fantastisk dag, super godt tilrettelagt, fulgt på vej med gode grin hele vejen igennem – et kæmpe boost for at blive bedre sammentømret i afdelingen! Konceptet film teambuilding er i sig selv jo bare fantastisk sjovt, og så nemt at gå til med Jeres styring! – sikke en udfordring! Og sikke en grand finale om aftenen!!! "

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.