Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Firma Sangen

3-4 timer
  
I Hele landet! - Indenfor/Udenfor
15-120 personer
Indhent tilbud Minimumspris: 9.000 kr. ex moms

Deltagernes helt egen sang omkring firmaet

Firma Sangen er en intens, anderledes og unik teambuilding aktivitet, der får stemmer, musik og samarbejdet mellem deltagerne sat på prøve.

Deltagerne vil i løbet af teambuilding aktiviteten skrive deres egen firmasang der fortæller hvorfor firmaet og arbejdspladsen er speciel og betyder noget for dem.

Inden selve aktiviteten komponereres der en melodi til deltagerne eller der findes en velkendt sang, som firmasangen laves ud fra.

Instruktion fra professionel sangcoach

Teambuilding aktiviteten styres af en professionel sangcoach, der hjælper deltagerne igennem dagens forløb mod målet – at have jeres egen unikke firmasang.

Vi starter med rytmiske lege og sjove icebreakers for at gøres deltagerne klar til at arbejde med melodi, musik, sang og tekst.

I mindre hold arbejder deltagerne med arbejdspladsens værdier og finder frem til hvorfor virksomheden er et godt sted at arbejde. Ud fra værdierne skrives der både vers og omkvæd til den nye firmasang.

Sangen synges af alle i kor

Når teksterne er blevet skarpe, øves hele sangen i et stort "We Are The World" kor, og igennem både sjovt og hårdt arbejde, får alle deltagerne ejerskab over den nye sang.

Hvis i skal holde en efterfølgende fest om aftenen hjælper instruktøren deltagerne med at synge den  nye firma sang i et stort kor - en oplevelse som giver både stor glæde og jubel.

Firma Sangen er en sjov, værdibaseret og intens musikalsk teambuilding aktivitet, hvor det er deltagerne og den skabende kraft der er i fokus.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 1 bedømmelser

Læs bedømmelser

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

Perfekt! - 5 ud af 5
Rating er baseret på 1 bedømmelser
ECCO
24/10 - 2013
"Vi lavede "Firmasangen", og det var en fantastisk oplevelse. Vi kunne godt lide at der både var "leg og alvor", og alle gav den max gas med sangen. Stinne gjorde et super job, og vi kan kun anbefale denne event. Nu glæder vi os bare til at se den video der bliver lavet til os :-)"

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.