Brug for Hjælp? Skriv til os: [email protected]

Grill kokkeskole

4,5 timer
København, Aalborg - Indenfor
24-90 personer
1.248,- p.p. ex moms Minimumspris: 28.752 kr. ex moms

Har i brug for at fokusere på fællesskab og samarbejde? Det er der rig mulighed for på dette teambuildingkursus, hvor I får grillkunsten helt ind under huden, spændende oplevelser med jeres kolleger og masser af successer med hjem i bagagen ...  og hvem ved, måske endda håneretten.

Dét at grille er mere end bare duft og smag – det er oplevelser af bedste slags. Det har danskerne fået øjnene op for, og nysgerrigheden for at lære nye tips og tricks til grillen er derfor stor. Derfor tilbyder vi denne rendyrkede grillskole – et læringsunivers for grillentusiaster på alle niveauer. 

Grillmestrene giver jer kyndig vejledning i grillmodeller, grillmetoder m.m. Hvorefter I bliver sluppet løs ved grillene i hold, for at tilberede en lækker 3-retters menu. Den menu, som I senere skal indtage i de elegante omgivelser enten i København eller Aalborg.

Mulighederne er mange

Hvert teambuilding kursus er unikt, da vi skaber det i samarbejde med jer ud fra de specifikke behov, I har som virksomhed. For i grillens univers er alt muligt.

Et teambuilding arrangementet inkluderer:

  • Velkomst med aperitif og snacks
  • 3-retters menu med dertilhørende vine og kaffe/the
  • Øl, vin og vand aftenen igennem
  • Kyndig vejledning af vores kokke
  • Præmier til vinderholdet
  • Opskrifter og forklæder

Der er selvfølgelig mulighed for at opgradere menu og vine alt efter ønske.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer
Sted: København, Aalborg