Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Match Race Sejlads

4-6 timer
  
Dragør, Middelfart, Charlottenlund, Skødstrup - Udenfor
8-250 personer
1.450 - 1.650 p.p. ex moms Minimumspris: 11.600 kr. ex moms

Sejl kapsejlads imod dine kollegaer

At få en kapsejladsbåd til at sejle, kræver samarbejde, tillid og knivskarp kommunikation. 5-6 personer skal sammen lære at sejle og bemande hver sin opgave. Under kyndig vejledning af instruktøren, lærer I på ganske kort tid at sejle. Når I har trænet et par timer og alle roller er på plads, ansvaret fordelt og samarbejdet fungerer optimalt, bliver i udsat for den ultimative test – En kapsejlads imod de andre både.

Det er jer selv der bemander alle poster og styrer alt. Hvilke snore der hives hvornår, hvornår båden skal dreje og hvordan I kommer forbi konkurrenterne. På hver båd er en uddannet instruktør som vil guide og hjælpe. Men når kapsejladsen starter, er det 100% jer selv. Instruktøren er der kun af sikkerhedsmæssige årsager.

Prisvindende koncept

At sejle en båd ligner på mange måder, den hverdag vi alle befinder os i. Vi skal hjælpe hinanden og have tillid til at opgaver bliver udført. Vi skal kunne tage svære beslutninger om ting vi ikke altid er sikre på og vi skal kunne bede om hjælp. Teamet bag denne aktivitet blev i 2018 nomineret til ”Årets bedste teambuilding leverandør”.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer
Sted: Dragør, Middelfart, Charlottenlund, Skødstrup