Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Rollespil - Ringenes Herre

3-5 timer
  
I Hele landet! - Udenfor
6-600 personer
500 - 1.200 p.p. ex moms Minimumspris: 9.000 kr. ex moms

Rollespil er også teambuilding

Denne teambuilding event tager plads i landet Midgård, hvor der eksisterer en verden af riddere, troldmænd, prinsesser og fæle monstre. I Frydenborg skoven var der ren lykke indtil for 20 år siden, indtil den onde trold STYK indtog skoven, og har regeret der lige siden. Der er kun enkelte beboere som er blevet tilbage, og de lever i evig frygt for troldens vrede.

Gandalf har efter megen søgning fundet en løsning som i sidste ende kan redde skoven. Derfor har han tilkaldt grupper af eventyrere fra nær og fjern for at hjælpe ham. Som belønning kan Gandalf skænke evigt liv til de eventyrere som klarer sig bedst.

Eventyrerne skal igennem teamwork og en god konkurrencelyst kæmpe hårdt for at se hvem der klarer udfordringerne bedst og vinder den store belønning Gandalf har. Denne eventyr event er bygget op så hver deltager er en del af en gruppe på maks 10 mennesker. Hver deltager har sin egen funktion i teamet, og gruppens succes afhænger i høj grad af hvor godt gruppen kan finde ud af at samarbejde, og udnytte hinandens fordele. Dagens forløb har ikke nogen korrekt løsning, de enkelte hold er selv med til at bestemme hvilken retning historien skal udvikle sig.

Bemærkninger: 

Undervejs i dette teambuilding rollespil kan frokost, frugt og drikkevarer inkluderes. Spillet kan afvikles i de fleste danske skove. 

Forskellige versioner:
Vi tilrettelægger "Ad Gandalfs Veje" i flere udgaver. For deltagerantal op til 25 arrangerer vi spillet i en særlig luksus-udgave, hvor deltagerne udrustes med fuldt udstyr, og når ægtefæller og børn er med, har vi også en særlig familieudgave.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 2 bedømmelser

Læs bedømmelser

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

Rigtig god! - 4.5 ud af 5
Rating er baseret på 2 bedømmelser
De grønne pigespejdere
21/05 - 2014
"Det var rigtig godt og passede fint til aldersgruppen. Spændende og inspirerende. Fint at alle var ud klædte og vores spejdere synes det var rigtig sjovt. Der var også plads til at spejderne kunne komme med egne ideer som en del af rollespillet. Cathrine og Christoffer gjorde det fantastisk. Imponerende at de fik alle med."
Vertica A/S
18/09 - 2013

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.