Brug for Hjælp? Kontakt os: [email protected] / 71 99 26 06

Trivsel eller stress? - forandring og nye udfordringer

2 timer
  
Frederiksberg - Indenfor/Udenfor
10-100 personer
745,- p.p. ex moms Minimumspris: 7.450 kr. ex moms

Mange firmaer oplever perioder præget af forandring. Med dyrelivet som forklaringsramme sætter denne teambuilding aktivitet fokus på, hvorfor vi mennesker ofte stresser over det ukendte.

Teambuilding aktiviteten består af to vidt forskellige oplevelser, hvor alle kan være med:  

1 - Et underholdende foredrag om forandringsledelse i dyreverden: Hvordan sikrer vi dyrenes trivsel, når forandring og nye udfordringer er en del af hverdagen i Zoo. Hør bl.a. om elefanternes flytning til et nyt, stort anlæg, om introduktion af en ny leder i løveflokken og om at forvandle dyrlægebesøget til en spændende og positiv oplevelse for tigrene.

2 - Kend din grænse er en fælles oplevelse, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på slanger og fugleedderkopper. Hvordan takler I udfordringen, og hvad skal der til for at flytte egne grænser og bryde gamle vaner? Aktiviteten gennemføres med stor respekt for den enkelte deltagers grænser, således at alle efterlades med en succesoplevelse.

Det er muligt at afholde teambuilding aktiviteten hos jer selv eller et helt tredje sted. Kontakt os for information herom. Det er ligeledes muligt at bestille forskellige former for forplejning til arrangementet.

Tilkøb til teambuilding

Uanset hvilket af temaerne I vælger, kan følgende moduler med fordel kobles på forløbet:

1. Konkurrence og samarbejde

Delt i hold bliver I udfordret ved bemandede poster rundt omkring i ZOO. Der lægges vægt på samarbejde og udnyttelse af gruppens ressourcer, og gennem dialog med den pågældende virksomhed udvælger vi de poster, der på bedst mulig måde imødekommer deltagernes ønsker og behov. Alle kan være med, og aktiviteterne knyttes til ZOOs dagligdag, således at deltagerne udover oplevelsen af ”team spirit” også får et kig ind i en verden de færreste kender. Afslutningsvis er der selvfølgelig tilbagemelding fra instruktørerne og præmier til vinderholdet. 

Varighed: Fra 1 time (afhængig af deltagerantal)
Pris: DKK 250 per person (minimum 15 personer). Inklusive kildevand.

2. Træning af dyr

Et kig bag kulisserne hvor I oplever det fascinerende samarbejde mellem dyr og dyrepasser – to individer med forskellige måder at kommunikere på. Den daglige træning er baseret på anerkendelse og positiv forstærkning for derigennem at opnå mål som for eksempel blodprøvetagning hos tigre og tandcheck hos isbjørne uden at påføre dyrene unødig stress. 

Varighed: Cirka 30 min 
Pris: DKK 1500 (op til max 15 personer)

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Tilføj dato/sted/kommentarer
Sted: Frederiksberg

Bedømmelse: perfekt!

Baseret på 1 bedømmelser

Læs bedømmelser

Virksomheders bedømmelser af teambuilding aktiviteten

Rigtig god! - 4 ud af 5
Rating er baseret på 1 bedømmelser
Novartis
14/08 - 2014
"Foredrag 'Nye udfordringer, forandring og stress' var grundlæggende rigtig godt, og det blev formidlet fint af meget levende og underholdende foredragsholder, som på opfordring skiftede fra dansk til engelsk, det var rigtig flot. "

*Alle tilbagemeldinger er lavet af virksomheder efter de har booket og afholdt teambuilding aktiviteten.