Teamwork med eSport

Tid
2-5 timer
Deltagere
10 - 50 personer
Sted
Søborg
Pris pp. (ex moms)
350 - 550,-
Mindstepris (ex moms)
3.500,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Talenter vinder kampe – Teamwork vinder turneringen

I denne event kan I prøve kræfter med esport, uanset om du er en erfaren gamer eller aldrig har prøvet spillene før. Vi har uddannede trænere, som sørger for alle kan være med. 

Jeres kommunikative og strategiske færdigheder, som et team bliver sat på spidsen, når I i denne event udfordres i eSport spillet Counter Strike – Global Offensive (CS:GO).

Counter Strike er et teambaseret first-person skydespil, hvor I bliver inddelt i hold af fem spillere, bestående af henholdsvis terrorister og counter-terrorister. For terroristerne handler spillet om at placere en bombe, og counter-terroristernes job er at afdetonere bomben. Begge hold kan vinde ved at nedskyde modstanderholdet. Angrebene kræver skarp planlægning, præcis kommunikation og hurtigt handling som et team. Kommunikation, planlægning og handling er den eneste vej til sejr i Counter Strike.

Lige meget hvilken pakke du vælger, så er alt nødvendigt udstyr i professionel kvalitet.

Version 1 - Prøv kræfter med esport

 • Denne event skydes i gang med et indlæg omkring esport på ca. 20-30 minutter.
  Esport er det nye sort indenfor sportsverden og et område som er i enorm udvikling. Der er allerede flere som ser esport end der ser NBA (Basket) eller NHL (Ishockey) og det forventes at blot indenfor 1 år at være den tredje mest sete sport i verden. Men hvor kommer pengene fra, hvordan ser fremtiden ud indenfor esport og hvad tjener en professionel esport spiller egentligt? Det er nogle af de emner, som bliver fortalt på en spændende og lærerig måde.
 • Hvilken måde er bedre at lære om esport end ved selv at prøve det? Her bliver rammerne og faciliteterne sat op til at alle kan prøve kræfter med et valgt spil.
  I vil som hold blive guidet af en træner, som hjælper jer i gang med en række øvelser og selvfølgelige kampe, så i kan teste jeres evner af. Kampene vil blive spillet internt mod de andre deltagere, så i kan finde hvem der er bedst til spillet CS:GO.
 • Prisen er inkl. snacks og drikkelse (sodavand, øl osv.)
 • Varighed: 2,5 time (kan ændres efter ønske)
 • Pris: 350 DKK per person, minimumsbetaling for 10 personer

Version 2 - Stor intern turnering 

 • Vil i hellere have fuldt fokus på at uddele virtuelle tæsk til dine kollegaer, kan der også afholdes en stor intern turnering mod hinanden. Her vil I blive inddelt i hold af 5, hvor I gennem gruppespil, semifinaler og finaler, vil finde det ultimative bedste CS:GO hold i virksomheden.
  Finalen vil selvfølgelig blive streamet på storskærmen, så alle kollegaerne kan følge med. 
 • Det bedste hold vinder gaming præmier
 • Prisen er inkl. pizza/sandwich, snacks og drikkelse (sodavand, øl osv.)
 • Varighed: 5-6 timer (kan ændres efter ønske)
 • Pris: 550 DKK per person, minimumsbetaling for 10 personer
Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 1 bedømmelser

Novafos

30/09 2019
Rigtig godt arrangement. Vi fik et meget lærerigt foredrag om E Sport og en passende udfordring med at spille CS:GO. Vi blev guidet rundt i spillet med stor forståelse for at tilrettelægge et niveau hvor alle kunne være med. Alle blev grebet af spillet og hele teamet kan varmt anbefale dette til andre.

Kategorier

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.237
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser