Watercasting - Hop af båden som en frømand

Længde
1 time
Deltagere
8-36 personer
Sted
København K
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
5.900,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Hvis du drømmer om at blive frømand for en dag, er watercasting helt sikkert noget for dig. Watercasting er en militær manøvre, hvor en frømand skubber sig selv i vandet fra en båd i høj fart. At forlade båden med den store fart, har primært til formål at fjendens radar skal opdage et stillestående fartøj.

Watercasting går kort sagt ud på at, man vil blive sejlet ud med en båd, og iført en våddragt ligesom en rigtig frømand. Herefter vil i hoppe i vandet fra båden med relativ lav fart. Når teknikken er plads, vil farten fra båden gradvist øges. Til sidst vil du glide flere meter hen over vandoverfladen når du hopper af båden.

Forsvaret bruger watercasting i deres øvelser

Watercasting er en grundlæggende manøvre for en frømand i forsvaret. I militæret laver forsvarets frømænd watercasting med mere end dobbelt så høj hastighed som de civile adventure steder, alligevel beskrives watercasting som noget af et actionbrag, af dem der har prøvet det.

Du vil bogstaveligt talt slå smut hen over vandet og få buksevand, når du hopper af båden. Ingen bliver dog presset ud over evne, da dette er en manøvre som forsvaret øver kan den for nogle være svær at udføre til præcision. Alle er dog velkomne til at prøve kræfter med forsvarets watercasting metoder og dine watercasting evner vil naturligvis blive vurderet af en professionelle instruktør der altid er til stede, så ingen får lov at hoppe af båden uden at have den grundlæggende teknik, som en frømand også har det, på plads.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
0
Afventer første bedømmelse
1.042
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser