Et køkken med massere af power, baseret på friske råvarer, spændende tilberedningsteknikker og ikke minst velsmag.
Vi danskere har i mange år anset 'Tex-Mex' fra supermarkedernet som ægte mexicansk mad, men det kunne ikke være længere væk fra virkeligheden. F.eks. kommer chili con carne, som mange også anser som 'mexicansk' fra Texas i USA.
Nu er det mellemamerikanske køkken dog for alvor ved at indtage den gastronomiske verdensscene. Der dukker spændende restauranter og Street Food koncepter op rundt omkring, som tager afsæt i den mellemamerikanske madkultur og det spændende mexicanske køkken.
På kurset skal deltagerne lave fire retter, som alle tager udgangspunkt i den mecxicanske madtradition. Der skal bl.a. presses egne tortillas, marineres både gris og fisk og laves egen salsa. Og så skal deltagerne lære kunsten i at håndtere styrken i habanero chili.
Til maden serveres dejlig kolde mexicanske øl og forskellige øl fra eget bryghus. Det er også muligt at få vin, hvis det ønskes i stedet.
Der tages forbehold for ændringer i menuen i forhold til varernes tilgængelighed
Drikkevarer er selvfølgelig en del af prisen. Vin, øl, vand og hjemmelavet limonade samt kaffe og the.
Deltagerene får efterfølgende tilsendt opskrifterne pr. mail og alle får et flot kokkeskoleforklæde med hjem.
Der er tillæg på 150 kr. pp. ved kokkeskoler om fredagen og lørdagen.
Kløverbyen (København S) | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Valby | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Århus | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Få et 100% uforpligtende tilbud