Teambuilding i Skanderborg

Med et Kulturhus midt i Skanderborg, der siger spar to, og et byliv, hvor I rigtig kan få en på opleveren, er der ingen tvivl om, at Skanderborg kan skabe nogle rigtig gode rammer for en teambuilding dag i Skanderborg. Skanderborg er mere end Smukfest, da selve byen bestemt også rummer fest, kultur, lækre spisesteder og sjove aktiviteter. Her er vores forslag til jeres næste teambuilding aktivitet i Skanderborg.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Skanderborg som teambuilding destination

Smuk natur, skønt byliv, kultur, frodige søområder og gode muligheder for foredrag og workshops. Det er med stor glæde, at vi her kan give jer en lille guidet tour rundt i Skanderborg, der huser de førnævnte muligheder inden for ét og samme byområde. Skanderborg er en gammel købstad og stationsby i Østjylland, hvor indbyggertallet ligger på lige under 20.000 beboere, og fra Skanderborg er der ikke mange minutters kørsel til centrum af Aarhus.

Der er ingen tvivl om, at Skanderborg én gang for alle kom på danmarkskortet, da der tilbage i 1980 første gang blev afholdt Skanderborg Festival. Sidenhen er vi alle kommet til at kende festivalen som SMUK Fest, men det er sørme ikke det eneste, som Skanderborg kan byde på – heller ikke, når I som kollegaer skal afholde jeres årlige teambuilding dag.

Kulturhuset Skanderborg sætter rammer for en bred skarre af oplevelser

Og lad os så dykke lidt ned i, hvad I som kollegaer netop kan give jer til med teambuilding i Skanderborg på tapetet. Et af de største samlingspunkter for kultur, underholdninger og masser af aktiviteter er i Kulturhuset Skanderborg. Kulturhuset Skanderborg ligger lige ud til både sø og park, men er samtidig tæt på byens dynamiske byliv. Og er det dig, der står for at planlægge jeres teambuilding dag, kan du tage kollegaerne under armen og byde indenfor til alt fra koncerter, teater og foredrag til kunstudstillinger, og for at det ikke en gang skal være løgn kan I også starte jeres teambuilding med jeres faglige indspark lige her blandt Kulturhuset Skanderborgs smukke arkitektur.

Kulturhuset er nemlig ejet af Skanderborg Kommune, men drives af foreningen Skanderborg Kulturhus – en forening, der består af alt fra enkeltpersoner og foreninger til virksomheder. Grundet Kulturhusets erhvervslige præg er det også muligt at lege store såvel som små lokaler til jeres faglige indspark i løbet af jeres dag sammen. I Kulturhuset Skanderborg er der plads til leje af lokale for det lille team såvel som den helt store forsamling, hvis dette skulle være nødvendigt for jeres teambuilding dag, og der er flere lokaler og områder, I kan leje i Kulturhuset. Her kan blandt andet nævnes Store Sal, Scenen, Sløngelsalen og de mindre mødelokaler, der henholdsvis kan huse 475 personer, 100 personer, 80 personer og op til 22 personer. Men I har også mulighed for at leje både den Nedre og Øvre Foyer, og disse kan især danne de smukkeste rammer om mindre koncerter, spisning, messer eller opvisninger.

Er I samtidig en gruppe kunstinteresserede, er Kulturhuset Skanderborg også et godt sted at planlægge et visit. Selve bygningen ligger nemlig direkte ud til Skanderborg Sø med terrænforskel på helt op til ni meter fra husets tag og ned til vandoverfladen, og Kulturhusets unikke placering har også gjort det muligt for arkitekterne at skabe en hel unik bygning og dertilhørende skulpturer. Derfor kan I med fordel medbringe en lille picnickurv til hele teamet og nyde frokosten på det grønne areal mellem søen og Kulturhuset, hvis vejret naturligvis tillader det, da I under den hyggelige picnic både kan nyde udsigten over søen og Kulturhuset arkitektoniske krummelurer, men også den smukke bronzeskulptur ’Linien’ af Eva Kock, der med sine store bueslag snor sig ned over trappen til plænen og fortsætter ud til søkanten.

Nap et smut rundt i byen for lidt gastronomiske såvel som naturskønne oplevelser

Som så mange andre større byer rundt omkring i Danmark er der i Skanderborg et hav af butikker, og byen huser da også et lokalt butikscenter, nemlig Bloms Butikker, hvor I kan gå på opdagelse i netop butikker, men også små, hyggelige spisesteder.

Af populære spisesteder kan blandt andet nævnes Restaurant Sølyst, Restaurant Vestermølle, Restaurant Skanderborg Sø, Helt Ærlig, Høstbar samt Café Norr, som alle ligger i centrum af Skanderborg tæt på både butikslivet, den smukke sø og ikke mindst de frodige naturområder, der løber langs Søen og ind gennem byens gader og stræder. I kan også vælge at spise en dejlig frokost eller middag på Park Hotel på den anden side af Søen, der nemlig byder et fantastisk menukort både morgen, middag og aften. På Park Hotel er den store fordel endvidere, at I kan planlægge det hele i forbindelse med et arrangement eller en begivenhed, I skal afholde sammen i jeres team eller i virksomheden – også, så I får det faglige indspark og islæt, som en teambuilding ofte indeholder.

Som nævnt er Skanderborg en gammel købstad, og det bærer byens arkitektur også præg af. Når I har ’overstået’ jeres faglige indslag på et af de steder, vi har listet ned for jer her på siden, kan I derfor sagtens planlægge en walk ’n talk rundt gennem Skanderborgs smukke gader, stræder og hyggelige stisystemer – enten for blot at fordøje de faglige indspark, I lige har overværet på foredraget, diskuteret på jeres møde eller gennemgået i forbindelse med en ny strategi for jeres HR-tiltag, eller for netop at tage nogle af de diskussioner, I ellers skulle have taget i plenum, på tomandshånd. Gå en tur rundt i den højtplacerede del af byen, bevæg jer ned mod Skanderborg Slotskirke, mens I nyder udsigten over Skanderborg Sø, og knæk i fællesskab koden til at løfte næste års budget, mens I går og kigger på de fine gamle huse i Borgergade. Alt dette for afsluttende at runde jeres faglige snak af ved Sumpstien og Svanesøen. Og skal der istedet kultur og historie på programmet i løbet af jeres walk ’n talk, kan I jo lægge Skanderborg Museum et besøg – som større gruppe kan I med fordel bestille en guidet tour.

Planlægger I en tur til Skanderborg i maj, bør I holde et trofast øje på byens kalender fyldt med arrangementer. Som en årlig tradition er maj nemlig måneden, hvor bylivet i Skanderborg får et lille ekstra krydderi i form af en hyldest til byens berømte ’barn’, nemlig børnebogsforfatteren Ole Lund Kirkegaard. Han bliver fejret med en børnebogsmesse, og hvert andet år bliver konceptet udvidet med de festlige såkaldte ’Sløngeldage’, der sætter rammerne for at hylde ”fantasien, friheden og frækheden,” som de skriver det på deres hjemmeside. Faktisk fuldstændig, som Ole Lund Kirkegaard gjorde med sin børnelitteratur. Der er altså en ekstra lille ting at opleve sammen med kollegaerne, hvis I alligevel overvejer at lægge jeres teambuilding i Skanderborg i løbet af maj – for hvem ved, måske kan I få det til at passe med festlighederne i forbindelse med Kirkegaards hyldest?

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.677
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser