Teambuilding i Sjælland

Skal du planlægge en dag i teambuildingens tegn på Sjælland, s kan det være et svært valg. Sjælland emmer nemlig af muligheder for det store marketingteam såvel som den lille HR-afdeling, når der skal planlægges aktiviteter udenfor, indendørs, til lands, vands eller i luften, men også når eventuelle konferencesteder, overnatningsdestinationer og eventlocations skal udvælges. Udforsk siden hér, og bliv klogere på nogle af de mange, mange muligheder, du har, når du skal planlægge teambuilding på Sjælland.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Lidt om Sjælland

Fra Gilleleje til Slagelse, fra Ringsted til Ørestaden og fra Roskilde til Nykøbing Falster og Maribo. Mangler I inspiration til, hvor, hvordan og hvorledes I skal afholde jeres dag i teambuildingens navn på Sjælland, finder I her på siden masser af steder, byer og områder – Sjælland huser nemlig et hav af muligheder, der er værd at fremhæve.

I princippet kunne hvert enkelt område på Sjælland dykkes ned i, da mulighederne overalt er mange, men for at give et overordnet billede af, hvor I kan tage hen, når I vil feste, spise godt, afholde foredrag og være vilde til vands, land eller i luften, har vi nedenfor inddelt, hvor I kan tage hen, når det er tid til at sætte sig ned og planlægge en fantastisk dag med kollegaer, faglige indspark og ikke mindst masser af hyggelige timer. Alle muligheder har én ting tilfælles, nemlig, at det foregår forskellige steder på Sjælland.

Hér skal I være aktive

Skal der fart over feltet, vandski under fødderne, paintball-pistol under armen, eller skal I gruble godt og grundigt over, hvordan I regner den ud? Hvad end den skal stå på fysiske eller mentale aktivitete, er der et hav af eventcentre og spændende aktivitetssteder rundt omkring på Sjælland.

Ballerup Gokart Center, SuperEvent i Rødovre, Laserstrike & Eventcenter Slangerup, Hunters Game Skydebaner og Events i Albertslund, Outdoor Action Sjælland i Hvalsø eller hvad med Copenhagen Eventcenter i Lillerød? Alle disse steder er en række af de eventsteder og -centre, hvor I kan være aktive udenfor såvel som indenfor. Men en dag i teambuildingens tegn handler i den grad også om at få rystet kollegaerne sammen og udfordre det kollegiale samarbejde, og derfor er den fysiske aktivitet en rigtig god idé, ja, men også lidt hjernegymnastik. Og er det netop hjernen, der skal udfordres, kan en tur i et Escape Room i eventuelt Rødovre, Riddle House Escape Room i Køge, Escape Room ved Middelaldercentret i Nykøbing Falster, Riddle Room i Næstved og ikke mindst de forskellige Escape Rooms rundt omkring i Indre København bestemt være steder, I kan overveje til jeres teambuilding.

Hér skal I være faglige

Louisana Museum og Modern Art, Højskolen Marielyst, Sophienberg Slot, Søhuset Konferencecenter, SoHo i København eller Saltoftehus. Over hele Sjælland er der masser af steder, I kan tjekke ind for at indfri jeres faglige indslag på teambuilding dagen – eller weekenden – og det er egentlig underordnet, hvorvidt I er et småt eller stort team såvel som en lille eller stor virksomhed. Om I blot er fire personer, eller I er en halv hær, som skal indlogeres, spises af eller blot tjekke ind for et par timer eller fire for at høre et foredrag, være med i en workshop eller planlægge og brainstorme på jeres nye kommende kampagne er sådan set underordnet, men der er et par ting, I skal gøre op med jer selv; Hvad er formålet med det faglige indspark, hvor vil I ellers gerne tilbringe resten af jeres teambuilding, og skal I være tæt på eller omringer af enten storbyliv eller rolig natur? Når først, I har spurgt jer selv om dette, kan I begynde at tappe ind i ét af de mange steder, hvor I netop har mulighed for at få indfriet de behov, I nu en gang måtte have til jeres faglighed.

Hér skal I spise

Det kan nok ikke komme som nogen overraskelse, at når det kommer til sjællandske spisesteder, er det blot fantasien, der sætter grænser. Og naturligvis budgettet. For det er den helt brede pallette, der skal males med, når der er snak om, hvor og hvad I kan forvente, når I skal have noget godt til ganen – skal det blot være en hurtig løsning for at få mere energi til resten af dagen, eller skal det være det helt store gastronomiske festfyrværkeri for at udfordre sanserne og udvide sin gastronomiske horisont? Intet her er bedre end andet, for hver enkelt måltid på hver enkelt teambuilding dag afhænger af resten af programmet – og naturligvis lokaliteten.

Står teambuildingen blandt andet på en tur i det fri med rygsæk og mad over bål, jamen så skal I måske have leveret råvarer og sammensatte menuer fra Madkartellet? Måske er temaet wellness, og I skal derfor have leveret friskt koldtpresset juice og ingefærshots fra Frankly Juices, eller også er I mere til at køre den helt klassiske middag med tre retter og dertilhørende vinmenu? Er dét tilfældet, er der et hav af spændende restauranter i blandt andet Kødbyen i København, udsøgte fiskerestauranter i Nordsjælland – blandt andet ved Rungsted Havn, Restaurant Furesøbad eller Restaurant Skipperhuset i Fredensborg – men også det velbesøgte Street Food i indre København eller Værftets Madmarked i Helsingør. Også flere spisesteder i Roskilde, Næstved og Frederikssund, men også Restaurant Arken beliggende i Museum Arken i Ishøj samt Rønnede Kro ved Gisselfeld Slot er et besøg værd – naturligvis også, hvis I alligevel planlægger at lægge det verdenskendte, arkitektoniske Skovtårn et visit.

Hér skal I gå hen efter maden

Pyh, maverne er mætte, og nu skal der lidt mere kulør på dagens teambuilding. Måske har I stået på vandski, måske har I udforsket historiske steder, eller måske har I overværet eller deltaget i spændende foredrag eller workshops. Måske har jeres teambuilding endda indeholdt det hele, og når dagens aktiviteter er overstået, vil mange af jer højest sandsynligt gerne slutte dagen af med manér – manér, der indeholder musik, gode øl, vin og eventuelt gode drinks og et par andre sjusser, der holder humøret højt.

Der er ingen tvivl om, at Københavns natteliv ér og bliver i en kaliber for sig. Her kan nemlig både nævnes vilde natklubber i Indre By, Kødbyen, Frederiksberg og Vesterbro, men også bodegaer og barer hvor der er garanteret hyggelig stemning samt gode øl og drinks. Men det hele skal ikke nødvendigvis dreje sig om vores hovestad, og derfor er det også på sin plads blandt andet at nævne Roskildes byliv. I Roskilde kan blandt andet nævnes steder som Hugos Kælder, Skänk Øl- og Vinbar samt Garbos Bar og Natklub, og det er helt klassisk, at hvor end der er et dynamisk handels- og byliv, vil der naturligvis også være steder at gå i byen eller blot gå ud for at få en enkelt efter teambuilding dagens store middag. Men Roskilde og København må alligevel siges at være nogle af de steder, hvor der virkelig er mulighed for at finde et bredt sortiment af forskellige steder at slå sig lidt løs med sine kollegaer..

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser