Teambuilding i Nordjylland

Fra Løkken, Blokhus, Nibe og Frederikshavn til Skagen, Hanstholm og naturligvis Aalborg. Nordjylland emmer af muligheder for en dag i teambuildingens tegn. Selvfølgelig er Aalborg svær at komme udenom, som den Nordens Paris den nu en gang er midt i det bakkede Nordjylland, men ikke desto mindre er der lidt for enhver smag, hvor end I kigger hen i Nordjylland. Her er vores forslag til teambuilding aktiviteter i området.

Vælg kategori

kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest
1-4 timer
hele dagen
flere dage

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Nordjylland som teambuilding destination

Hvor end i Jylland du og dine kollegaer befinder jer, er en tur til de mange muligheder i den nordlige del af Jylland altid et besøg værd. Naturligvis er der også masser at byde på for fynboer såvel som sjællændere, men for den sydlige såvel som øst- og vestlige del af Jylland er Nordjylland blot en kort køretur væk, og derfor bør I altid have Jyllands nordlige foredrags-, spise-, event- samt kulturelle steder i tankerne, når I planlægger jeres kommende teambuilding dag.

En dag eller sågar en weekend i teambuildingens tegn skal naturligvis byde på udfordringer. Gerne fysiske såvel som mentale, der kan underholde unge og ældre, nytilkomne og de garvede i gårde, men også styrke og ryste dig og dine kollegaer sammen. Hvad end I befinder jer i et stort, mellemstort eller mindre team eller virksomhed, er der i Nordjylland masser af muligheder for en god dag med plads til samvær, dialog og at prøve dine såvel som kollegaernes grænser af - naturligvis altid på den gode, konstruktive måde. Så hvad skal I give jer i kast med?

Jamen først og fremmest er Nordjylland en stor landsdel i toppen af Jylland, som strækker sig mellem alt fra de flotte sandstrande ud til Kattegat, kulørte lamper og bonede dansegulve i Aalborgs altid dynamiske byliv og smukke konferencelokaler ved Rold Skov til de barske, smukke bølger ud til Vesthavet i Hanstholm, på bryghuset i Nordthy eller sågar i Skagen. Ja, der er masser af steder at planlægge værdifulde timer i kollegialt selskab rundt omkring i Nordjylland, men hvad er I til – storby og dynamik eller natur og højt til loftet?

Faglighed, fest og farver ér Nordens Paris

På fjerdepladsen over største danske byer ligger Aalborg, og det er en by i konstant udvikling og med masser af liv. Det er en studieby, hvor der altid er gang i Gaden – bogstaveligt talt – og hvor kultur og smukke bygninger med dertilhørende konferencesteder er at finde rundt omkring i byen. Det store Musikkens Hus, der er det nye koncerthus – ligger lige ned til havnekajen, men også lige overfor Nordkraft og ved siden af den smukke, nybyggede afdeling af Aalborg Universitet, hvor den store hall med højt til loftet og direkte udkig til havnen og fine kontormiljøer byder indenfor i et vaskeægte innovations- og læringshus. Både Musikkens Hus og Nordkraft giver anledning for at afholde konferencer, workshops og andre arrangementer – også de store af slagsen – men er samtidig tæt på byens resterende muligheder samt spisesteder.

Aalborg er Nordjyllands ukronede hovedstad, og det er på alle parametre. Men på især et parameter må byen siges at skille sig ud. Der er nemlig altid gang i Aalborg, hvad end det er en tirsdag, torsdag eller lørdag aften, og det skyldes især de mange fantastiske steder at gå hen for at spise og efterfølgende få en Irish Coffee, et par gode drinks eller nogle store, gode fadøl. Der er ikke noget at sige til, at Aalborg trækker forretningsfolk såvel som turister fra både ind- og udland til, for byens dynamik er noget helt for sig.

Naturligvis skiller Jomfru Ane Gade sig ud som det helt store samlingssted efter en god dag med shopping såvel som faglige konferencer, for her er nemlig noget for enhver smag. Også, hvis det ikke skal være vildt og udelukkende for studerende. For ja, Aalborg er som nævnt en studieby med alt, hvad det indebærer af ungdom og gode fester, men grundet Gadens mangfoldighed kan du finde store diskoteker, værtshuse, men også store steder med livemusik, mindre steder med pool og billard samt flere steder med plads til kridtede danseskoene.

Sidst, men ikke mindst, skal vi væk fra de kulørte lamper og de farverige drinks i Aalborgs byliv og lidt hen i en anden boldgade. Hvert fald noget med en bold. Eller puck. For siger man Aalborg, siger man også sports- og kulturhuset, Gigantium. Gigantium ligger ikke midt i Aalborg, men i stedet i den østlige del, og fortjener dog alligevel lidt fokus, da både Aalborg Pirates – det lokale, succesfulde ishockeyhold – og de populære og medaljevindende håndboldhold holder til her. Og det er ikke fordi, I nødvendigvis skal stille et helt ishockeyhold, men måske den mere aktive del af jeres teambuilding kan bestå af et par timer pakket ind i sikkerhedsudstyr fra top til tå og et par skarpe skøjter, så I kan prøve kræfter med ishockeyens verden? Gigantium ér og bliver hvert fald en af Aalborgs store kultur- og sportssteder, hvilket måske kunne være interessant og udfordrende for netop jeres team.

Natur og gastronomiske oplevelser i resten af Nordjylland

Naturligvis er Aalborg Nordjyllands ukronede hovedstad, og derfor var det på sin plads at fremhæve et udsnit af alle de fordele, den nordjyske storby giver. Men Nordjylland er også meget andet end Aalborg. Nordjylland huser nemlig fantastiske naturområder, der snor sig op gennem og i det nordjyske muld, men bestemt også ude omkring de smukke, barske kyster, hvor fantastiske spisesteder, kur- og spamuligheder samt de uanede stisystemer, hvor gode snakke kan deles kollegaer imellem, men også kreative tanker kan gro efter et succesfuldt strategimøde.

Blokhus, Himmerland, Hanstholm, Løkken, Skagen, Frederikshavn og Nibe. Dét er blot nogle af de byer, du finder på landkortet, når du kaster et blik hen over Nordjylland – byer, der godt nok ikke er lige så store som Aalborg, men som alligevel har masser af gode muligheder for teambuilding til store såvel som små virksomheder. For der er naturligvis også masser af muligheder for at have spændende events inde i Aalborg, eksempelvis, men også rundt omkring i de førnævnte byer, kan I få en på opleveren. Vestevent og Event-Park i Løkken, med masser af mulighed for både at hoppe en tur i bølgen blå – med eller uden surfbræt – men også team races og -camps er her en mulighed.

Skal vi holde os lidt i den ’våde’ afdeling efter snakken om Jomfru Ane Gade, byder Nordjylland også på et hav af fantastiske bryghuse, der både brygger øl, gin, rom og snaps. Så vil I udforske nye smage og høre spændende historier om, hvordan man kan kombinere og udvikle nye ølsmage og følge de nyeste gintendenser, kan et besøg på Frederikshavn-, Skagen eller Thisted Bryghus måske være sagen.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.653
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser