Teambuilding i Nordsjælland

Nordsjælland har mange forskellige teambuilding aktiviteter at byde på. Der er både aktiviteter som kan komme til jer, eller f.eks. i Lyngby, Charlottenlund, Helsingør eller Hillerød.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Teambuilding i Nordsjælland

Velkommen til Sjællands grønne, mulighedsrige område for private såvel som virksomheder. Om du er på udkig efter oplevelser i privatregi eller i forbindelse med et teambuilding event, er egentlig underordnet, for på disse kanter er der masser af muligheder til den store såvel som lille gruppe. Men for virksomheder er det dog værd at fremhæve, at her har I rig mulighed for at kombinere en dag med ’rysten sammen’ i teamet, gode samarbejdsmuligheder og ikke mindst faglige, relevante indslag i et og samme område – og måske endda i samme by.

Aktiviteter, sammenhold og plads til faglige indslag

Ja, Nordsjælland emmer af muligheder for dig og dit team, hvad end I skal af sted i en stor, mellemstor eller lille gruppe af kollegaer. Både, når der skal udarbejdes den nye strategi for afdelingens kommende marketingkampagne, implementering af nye medarbejdere eller også bare, hvis I langt om længe har fået aftalt, at nu skal I have den teambuilding dag, I alle har glædet jer til at komme afsted på. Dog er det naturligvis vigtigt, at det hele ikke bare går op i hat og briller, og derfor er det en stor fordel, at der er masser af steder i Nordsjælland, hvor I både kan få nye, mindeværdige oplevelser og samtidig gå fra dagen med et bedre sammenhold, styrkede samarbejdsevner og måske endda ny viden om dig selv, dine kollegaer og din arbejdsplads.

Der er flere steder i Nordsjælland, som er anerkendte for deres udendørs teambuilding steder, og Haldbjerg Naturevents er et af dem. Haldbjerg Naturevents er beliggende i Helsinge i Nordsjælland, hvor I både kan samarbejde og løse opgave i fællesskab, I kan overnatte under åben himmel – eller i telt, hvis ’under åben himmel’ bliver lige friskt nok – og I kan sågar tilberede jeres egen mad på områdets udendørs madlavningsfaciliteter. I kan naturligvis også blot vælge at medbringe jeres egen mad, men har I lyst til at udfolde jeres egne gastronomiske evner i samarbejde, er der også rum for netop dét på Haldbjerg Nordsjælland.

Rundt omkring i Nordsjælland ligger også fantastiske faciliteter til den del af teambuilding dagen, der indeholder faglige indspark. Det vil sige, at der er flere forskellige steder, der både har masser af plads, smuk udsigt og naturskønne omgivelser, hvor I kan holde eller høre et foredrag, høre om årets gang i virksomheden eller sågar forsøge at tage hul på den nye strategi, I alle i teamet skal være en vigtig del af i jeres næste store projekt. Af steder hertil kan blandt andet nævnes Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk, Søhuset Konferencecenter i Hørsholm, Kokkedal Slot, Nordsjællands Konferencecenter i Allerød eller Danhostel i Hillerød, der både er en nordisk lejrskole og et kursuscenter.

Netop Hillerød, men også Helsingør, er bestemt også en tanke værd, når I planlægger jeres teambuilding dag. Byerne huser både aktivitets- og udflugtsmuligheder, men også gode, eftertragtede spisesteder for store såvel som små selskaber. Både uden- og indendørs.

Street food, slotshaver og kulinariske oplevelser

Nordsjælland kan dog meget mere end et enkelt teambuilding sted. Nordsjælland huser nemlig masser af spændende, historiske og ikke mindst begivenhedsrige byer, og her kan blandt andet nævnes Hillerød og Helsingør. Disse to er gode bud på steder, hvor I kan planlægge jeres teambuilding dag i eller omkring, da både aktiviteter, spisesteder og smukke, kulturelle perler gemmer sig rundt omkring i byen og det dertilhørende område.

Midt i Frederiksborg Slotshave i Hillerød ligger eksempelvis Café Havehuset, der serverer dejlige, traditionelle danske anretninger i de fineste rammer. Det gamle bindingsværkshus, som kroen er bygget med, ligger nemlig omringet af træer og buske fra den frodige Slotshave, og her kan I nyde et koldt bord med alt hørende dertil i form af øl, snaps og andet vand – hvad end solen tillader jer at sidde på terrassen, eller et køligere vejr samler dig og alle dine kollegaer indenfor i Havehusets hyggelige stue. Der er naturligvis andre muligheder for at samles til en god frokost eller middag efter en endt succesfuld dag med teambuilding i Hillerød, for den lange Slotsgade, der forbinder Frederiksborg Slot med det dynamiske byliv, huser masser af netop spise- og gå-i-byen-steder.

Også Helsingør sætter de perfekte rammer for en dag i kollegialt selskab, og når man siger Helsingør, siger de fleste også Kronborg. Det er bestemt heller ikke helt ved siden af, da Kronborg ligger stolt med udsigt over Østersøen og den nordøstlige del af Sverige. Rundt om Kronborgs forhøjninger kan I slentre jer en tur på en klassisk walk-and-talk for at drøfte jeres arbejdsopgaver igennem (og eventuelle forbedringer heraf) eller gå en tur ind bag Kronborgs vægge og få én på opleveren – den historiske én af slagsen. Fra Kronborg kan I med fordel bevæge jer ned mod byen igen, hvor I kan slukke tørsten eller sulten på en af byens beværtninger. Og hvad med at indtage orientalske, mexicanske eller danske klassikere på vaskeægte street food-manér?

I Helsingør har de nemlig taget trenden med spændende kulinariske oplevelser til sig og kombineret med den store københavnske succes. Nemlig street food. På Værftets Madmarked, lige ved en af Kronborgs første grønne område, møder I nemlig et kæmpe udvalg af forskellige nationale og internationale retter og drikke – og det bedste er, at det er er plads til hele jeres team. Værftets gamle store lagerhal er nemlig blevet omdannet til madmarkedet, og derfor er der masser af plads til det store såvel som det lille selskab af sammenrystede kollegaer på en dag, hvor den har stået i teambuildingens tegn. Og skulle vejret være med jer, er der også masser af pladser udenfor, så I kan nyde udsigten over Kronborg og dets grønne områder, mens I indtager jeres udvalget kulinariske oplevelser.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser