Teambuilding i København

Teambuilding er et godt værktøj, når virksomhedens medarbejdere skal rystes sammen. Kompetencer kan kombineres på kryds og tværs og vigtigst er det, at medarbejderne lære at arbejde sammen om at nå virksomhedens mål. Specielt fysiske og gastronomiske aktiviteter har vi mange af. Kokkeskoler er rigtig populært i København og resten af Danmark, og da hovedstaden samtidig danner rammen om nogle af verdens bedste restauranter, er det oplagt at overveje mulighederne her.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

København som teambuilding & event by

København er om nogen muligheder- og oplevelsernes by i Danmark. Mange virksomheder ligger i såvel som udenfor København, og disse kan virkelig få glæde af de muligheder, der er for teambuilding og kollegiale begivenhedsrige dage i vores allesammens hovedstad. Det betyder dog ikke, at kommer I, som virksomhed, ikke fra København eller omegn, er der ikke plads til, at I kan slå jer løs på kryds og tværs af jeres team. Nej, der er nemlig et hav af muligheder for teambuilding aktiviteter for store, mellemstore såvel som små virksomheder, der kommer fra København, men bestemt også fra resten af landet.

Måske skal teamets julefrokost afholdes på en lidt anderledes måde i år, måske trænger I bare til at blive rystet godt og grundigt sammen, eller måske skal jeres kommunikations- og samarbejdsevne testet - og eventuelt udvikles? Ligegyldigt, hvad grunden er til en dag med spænding og udfordringer i højsæde, er der et hav af muligheder for jer i København. På siden her er der listet en lang række af interessante aktiviteter for dig og dine kollegaer, hvad end I er til samarbejde i form af mysterieløsninger, udarbejdelse af film eller steder, hvor I kan udfordre jeres gastronomiske sans.

Stegt flæsk eller Michellinstjerner?

Hovedstaden sætter rammen for nogle af verdens bedste restauranter, og derfor er det oplagt at planlægge jeres teambuilding dag ud fra, at smagsløgene også skal forkæles. Netop gastronomi er i højsæde hos mange virksomheder, men også privatpersoner, hvor gourmet og luksuriøse råvarer er i manges søgelys. Dette skyldes blandt andet det øgede fokus på klima- og miljøvenlige alternativer i en helt almindelig livsstil, og måske er dette noget, I allerede har talt om på arbejdspladsen. Hvis ja, er der bestemt masser af muligheder i forhold til at udforske jeres kendskab til gastronomiske oplevelser, men også for at få udforsket jeres smagsløg. Bare en lille smule.

For København huser om nogen en lang række restauranter, der byder på alt fra stegt flæsk ad libitum til eftertragtede restauranter med op til flere Michellinstjerner. Det kunne eksempelvis være restauranten Alchemist, der netop er blevet kåret til en af verdens bedste restauranter. Skal I som kollegaer rystes sammen med en kombination af fuldstændig fantastisk gastronomi, et uovertruffen show i form af restaurantens indretning med ’levende’ vægge, dunkel belysning samt en stemning og atmosfære, der springer alle skalaer, når det kommer til overdådighed? I så fald kan det være, at den anerkendte restaurant er en perfekt kombination for dig og dit team, da denne bestemt vil berige jer med masser af mindeværdige oplevelser, der kan blive hevt frem igen og igen over frokosten i kantinen.

Skal gastronomi på højeste niveau i stedet gemmes til en dag, hvor årets flotte resultat skal fejres, og skal I blot samles over en god bid mad, som de fleste kan lide? I så fald kan I strikke dagens måltider i København sammen på forskellige måder. Er I på udkig efter en afslappet stemning, hvor folk kan vælge lidt af hvert, kan I forsøge jer med en tur til Copenhagen Street Food, der i dag er beliggende i Boltens Gård i Gothersgade midt i København, eller en tur til Torvehallerne lige ved siden af Nørreport Station. Begge steder giver jer mulighed for at finde et stort udvalg af forskellige retter fra forskellige lande og minsandten også kontinenter – skal der prøves vietnamesisk ’pho’, sushi, taco eller bare en god gammel klassiker som eksempelvis flæskestegssandwichen? Alles præferencer kan tilgodeses i Boltens Gård.

Vil I i stedet slutte jeres firmaevent af med at samles om ét langt bord, så alle kan se og skåle med hinanden, og har dagens tema været ’gode gamle Danmark’? Så er det måske en tur på Rio Bravo, lige ved Tivoli, hvor I kan få al den stegte flæsk, I kan spise. Rio Bravo har nemlig ligget med én af Tivolis udgange som genbo de sidste mange, mange år, og stedet er anerkendt for dets stegt flæsk ad libitum, som både københavnerne, men også nationale såvel som internationale turister bare må smage, når de aflægger den danske hovedstad et besøg.

Perfekt kombination af faglighed og underholdning

Listen over steder, der er værd at se og opleve i København, er uendelig lang. Men der er naturligvis nogle af stederne, som er værd at fremhæve i forhold til, at I på jeres teambuilding dag kan få en masse nye oplevelser sammen, men også udvikle jer hver især og sammen som et sammenkludret team.

På Eksperimentarium eller Planetariet kan I blive klogere på ny forskning, selv afprøve forskellige teorier om naturen, kloden eller vores planeter samt svare på quizzer og løse gåder i fællesskab. Der er naturligvis også de store turistattraktioner som Nationalmuseet, Strøget, Botanisk Have, Christiansborg, Runde Tårn, en tur på kanalrundfart i de smalle havnekanaler i Københavns Havn, en tur på Kastellet, Strøget, i Tivoli eller lidt mere nord på, nemlig oppe på Bakken. På flere af de nævnte steder er der også rig mulighed for at afholde foredrag, oplæg eller strategimøder for efterfølgende at udnytte attraktionernes udstillinger og muligheder – en oplagt måde at kombinere samarbejde og relevant teori med fornøjelse og mindeværdige oplevelser for alle dine kollegaerne.

Vælger I blandt andet at inkludere Bakken i jeres teambuilding dag, kan I med fordel også trække ud i Dyrehavsbakken, som I kan tilgå direkte fra Bakkens østlige udgang. Her kan I trække friskt luft, inden I eventuelt tager videre ind til København i fællesskab, men I kan også slutte dagen af på netop bakken. Her er der nemlig også et hav af spisesteder, som enten kan toppes med en god kop kaffe, fadøl i vaskeægte tyrolerstil, en irish coffee i en af krostuerne eller et besøg i caféen i Korsbæk – Bakkens udstilling af Matador med daglig levendegørelse i højsæsonen.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.706
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser