Teambuilding i Sønderborg

I Sønderborg er der rig mulighed for at slå sine folder sammen med sine kollegaer. Sønderborg ligger nemlig som én af Sønderjyllands hovedstæder, og der er ingen tvivl om, at spørger man, hvor det sker henne i Sønderjylland, er Sønderborg helt sikkert et af svarene. Også, når det kommer til muligheder for teambuilding. Med sin gang i gaden, hyggelige restauranter inde midt i byen eller med sin udsigt til havnen samt klassiske kaffeborde og mere moderne tiltag som flotte konference- og kultursteder er Sønderborg stedet.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Sønderborg ligger i Sønderjylland og er omringet af fantastisk natur grundet byens placering med Als Fjord på sin nordlige side og Flensborg Fjord til sin sydlige. Sønderborg forbinder Jylland og Als, og Sønderborg er en skøn, anderledes by, som spreder sig over netop både Als og Jylland grundet dens bygrænse på både den ene og den anden side af Als Sund.

Bygrænserne og –områderne forbindes af både Alssundbroen og Kong Christian X’s Bro, og sidstnævnte er den bro, der gør det hurtigt og nemt at komme fra Als Station til midtbyen, hvor de dynamiske, smukke gader og stræder snor sig om spisesteder såvel som butikker og hyggelige kroge, hvor en dag med kollegaerne sagtens kan nydes under åben himmel såvel som under en varmelampe eller parasoller på en af byens hyggelige caféer.

Rum til faglig udvikling, sparring og brainstorm kan også klares i Sønderborg

Frivillighedens Hus, Sønderborg Konference Service, Alsion, Hotel Sønderborg Strand, Alsik Hotel Sønderborg og Sandbjerg Gods. Der er gang i Sønderborgs dynamiske byliv med spisesteder, butikker og smukke grønne områder, men på den faglige konto er Sønderborg også en by i konstant udvikling. Her er altid masser af muligheder for at afholde konferencer, holde oplæg eller invitere på seminarer, workshops eller brainstorming- samt udviklingsmøder i mindre såvel som store teams.

De førnævnte kultur- og vækststeder er blot et uddrag af nogle af de faglige muligheder, I finder i og lige omkring Sønderborg, og denne brede pallette af steder giver et godt udvalg af lidt forskellige genrer og tilbud indenfor konference- og mødelokaler. Skal I eksempelvis invitere andre virksomheder eller teams ind til en konference eller et seminar med fokus på vækst, uddannelse og videnskab, kunne I med fordel planlægge jeres event i Alsion. Alsion er Nordeuropas nyeste vækstcenter for netop uddannelse og videnskab, men også kultur, og hele det store væksthus rummer både det nye universitet, den innovative forskerpark og den smukke og attraktive koncertsal, som bliver benyttet til, ja, koncerter, men også større foredrag.

Alsion ligger på Jyllandssiden af Sønderborg, hvis man kan kalde det det, og for at bringe jer – og eventuelt andre af jeres gæster eller deltagere på jeres faglige oplæg – ind til byen, er det netop ved at passere den føromtalte bro. Nemlig Kong Christian X’s Bro, og sværere er det faktisk ikke at komme fra væksthuset og ind til byens dynamik og mange muligheder for hyggelige timer, butiksstrøg samt god mad og drikke.

Kaffe, kage og hygge i vaskeægte sønderjysk stil

Man kan ikke have en dag, eftermiddag eller aften i Sønderjylland med kollegaerne uden at have oplevet noget af det, som Sønderjylland er og bliver kendt for. Nemlig det berømte kaffebord. Nogle vil måske synes, det er en uddateret skik, men er det ikke de færreste, der takker nej til et enormt, smukt og ikke mindst velsmagende kagebord, når dagen alligevel står på hygge, at styrke relationer og komme tættere ind på livet af hinanden?

Faktisk er titlen på den Sønderjyske tradition ret misvisende, da det ikke just er kaffen, der er i centrum. Kaffen er blot en unægtelig medspiller på det overdådige bord af sukkerholdige kreationer, der kan få selv den sureste tand omvendt til en mere sødlig én af slagsen. Selvom det hele dufter og ser skønt ud, stammer traditionen faktisk fra den mørkere side af danmarkshistorien. Sønderjyderne brugte nemlig kaffebordet til at samles og være sammen med sine danske aner i en tid, hvor det tyske styre reagerede over Sønderjylland. Måske tænker man, at der i stedet for kaffe og kage burde være noget stærkere på bordet – til at komme igennem den mørke tid – men tyske myndigheder ville ikke give spiritusbevilling til forsamlingshusene, så de dansksindede møder endte altid med kaffe i stedet for eksempelvis øl eller noget andet promillefyldt.

Traditionen med kaffebord lever i bedste velgående, og derfor vil jeres dag i teambuildingens tegn, hvor I vader Sønderborgs gader tynde, også indbyde til det ene smukke, store stykke kage efter det andet på byens forskellige caféer, konditorier og i bagernes vinduer. Det gælder altså om at holde sig lidt i skindet, hvis du og dine kollegaer også gerne vil have bare en lille smule appetit til middagen, som for mange netop er et af højdepunkterne i teambuildingen – det er nemlig her, der kan sludres, skåles og grines over en bøf, italiensk, danske egnsretter og gode vine samt øl.

Spis jer mætte og tilfredse i gastronomiske Sønderborg – og få lidt kulturel med oveni hatten

Grundet Sønderborgs geografiske placering med vand til to af byens sider er der masser af havnehygge i den sønderjyske by. Ved havnen kan du og dine kollegaer nyde masser af god mad og drikke, hvad end I er til eller ønsker at opleve skøn gastronomi under jeres teambuilding. Der er klassikere som Bones og Jensens Bøfhus, hvor alle kan være med, men også Restaurant Colosseum, Propperiet, Slid’r Burger og Cocktailbar, Brøggeriet, Fox and Hounds, Brasserie 1761 og Torve-Hallen er nogle af de velbesøgte steder i Sønderborg.

Torve-Hallen er et stort urban-hus midt i byen, hvor I kan gå på opdagelse i italienske specialiteter med et lille twist. Italiens med et lille twist på menuen kunne eksempelvis være saftige steaks, men det ændrer ikke på, at de velkendte italienske retter også gør sig gældende på det lækre menukort, og her kan blandt andet nævnes stenovnsbagte pizzaer og cremede pastaretter, som alle bliver komplimenteret af det store udvalg af vine eller de mange specialøl. Propperiet og Restaurant Colosseum ligger med en af byens bedste udsigter, nemlig ud over havnen, og grundet restauranternes maritime beliggenhed forpligter det naturligvis også til, at det afspejler sig på menukortet – og det kan I tro, det også gør. Her kan I, blandt andet, få klassiske fiskeretter som de anerkendte stjerneskud og smørrebrød med store rejer, fiskefileter, laks, og hvad der ellers hører sig til et vaskeøgte fiskebord.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.677
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser