Teambuilding i Kolding

Midt i Kolding ligger andet end gode butikker, lækre spisesteder, gode ’gåen i byen’-steder og hyggelige hjørner, caféer og kroge. Velkommen til byen i det jyske med masser af år, historie og sjæl på bagen med Koldinghus i midten. Kolding kan være en perfekt ramme for jeres næste team aktivitet. Enten i Kolding eller de omkringliggende områder.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Kolding som teambuilding destination

Måske skal teamets julefrokost afholdes på en lidt anderledes måde i år, måske trænger I bare til at blive rystet godt og grundigt sammen, eller måske skal I teste og/eller udvikle jeres kommunikations- og samarbejdsevne? Ligegyldigt, hvad grunden er til en dag med spænding, hygge og udfordringer i højsæde for dig og dine kollegaer, er der et hav af muligheder for jer I Kolding.

Her på siden kan vi nemlig byde velkommen til Kolding, der er Danmarks syvende største by – og at være den syvende største by med knap 61.000 indbyggere forpligter. Det vil sige, at der både skal være noget for jer, der ønsker ro, mag, natur og idyl, men der skal også være noget for jer, der er på udkig efter fest, farver, glade dage samt gode spisesteder, vinstuer og hvad ellers, der hører sig til efter en god middag. Det er en lang række krav til den jyske storby, ja, men ikke desto mindre er det også, hvad I kan forvente jer af Kolding, og derfor er den sydøstjyske by også et perfekt sted at planlægge en række timer eller måske en hel dag i teambuildingens tegn.

Bylivet indbyder til hygge og masser af ’rysten sammen’

I centrum af Kolding ligger bylivets hjerte, der hamrer og banker derud i hverdagen, men i særdeleshed i weekenden. Det med weekenden er naturligvis mest i forhold til de mange restauranter, barer og natklubber, for Koldings natteliv er en eftertragtet størrelse, hvor hele oplandet hver weekend valfarter til for at være en del af den dynamik og sjove tider, som byens mange steder sætter rammerne for. Vi vender dog tilbage til de forskellige steder, I kan få én til både det ene og det andet ben, når middagen er overstået, og lad os lige dvæle lidt ved de steder, I skal spise. For mange er maden alfa og omega, og er det også tilfældet for jer, kan I bare tage det roligt – Kolding kan nemlig sagtens leve op til de tårnhøje forventninger, som nogen af jer på kontoret måske har i forhold til mad og drikke på en hyggelig teambuilding dag.

Alt fra store gastronomiske oplevelser til gamle velbesøgte kroer, caféer og gode buffeter med øl og vin ad libitum er nemlig fast på repertoiret i Kolding. Restaurant Valdemar, Admiralen, A Hereford Beefstouw, Nicolai Café, Marinaen – restaurant, bar & terrasse samt Bella Italia, Den Gyldne Hane og Bror Ditlev er blot et udvalg af nogle af de spisesteder, caféer og restauranter, I kan finde i Kolding midtby. Disse steder må siges at være nogle, der kan tilgodese lidt forskellige behov, for her er både italiensk, traditionelt dansk mad, cafémad med klassiske burger og sandwiches, brunch samt en god bøf og vinmenu repræsenteret.

Så langt så godt. Nu kan I hvert fald selv udvælge, hvor og hvad I gerne vil spise på jeres dag i Kolding, men hvad så efterfølgende? Når middagen lakker mod enden og enten hele eller dele af selskabet vil rykke videre til store fadøl, drinks, cocktails eller spændende vine, er der mindst lige så mange steder at gå videre til, som der er spisesteder. Nogle af de mest besøgte steder, hvor der også kan være plads til jer, hvis I er et større selskab, kan være steder som The Old Irish Pub, Tordenskiold, Mørks Kælder, Stalden, Kuhstall og Jernbanecaféen. Stederne spænder bræt fra Stalden, der er en pub- og sportsbar, og Mørks Kælder, der er en skøn vin- og cocktailbar, til tyrolerinspirerede Kuhstall og Old Irish med livemusik, gode øl og drinks.

Og så skulle der vist være styr på både mad og drikke. Det betyder, at I allerede er nået langt i at planlægge teambuildingen i Kolding, men Kolding er også meget mere end spisesteder og natklubber. Kolding huser nemlig også en af Jyllands sidste kongeborge. Med det sagt, må vi alligevel indrømme, at vi altså ikke er helt færdige med at snakke om steder, I kan spise rigtig godt i hjertet af Kolding – for hvem kan få for meget god mad?

Kulturelle Kolding – med hus, have og et fagligt indslag i Riddersalen

Midt i Kolding – omringet af en stor, frodig voldgrav – ligger nemlig Koldinghus, som er Jyllands sidste kongeborg. Borgen har ligget lige dér i over 700 år og har spillet en rolle som grænseværn, kongelig residens og som sæde for statsadministration i danmarkshistorien. Borgen var udsat for brand tilbage i starten af 1800-tallet, og siden da har borgen og stedet omkring været attraktivt for både malere og digtere, der har fundet stedet, dets renovering og indretning særdeles inspirerende i deres kunst. Og generelt er Kolding og netop Koldinghus et attraktivt sted at tage til og mødes, når en dag i Kolding skal eksekveres.

En hyggelig aften i Kolding kan nemlig sluttes af med en tur i Madkælderen. Madkælderen er en gourmet restaurant med udgangspunkt i de lokale, autentiske råvarer, men ikke blot mad og råvarer er autentisk, nej, for det er stedets placering også. Nemlig i den helt unikke, gamle kongeborgs kælder. Restauranten ligger som en gemt gastronomisk perle i den hyggelige gamle kælder under slottets nordfløj, og restauranten holder åbent hver dag fra 11 til 16, hvis I vil kombinere et kulturelt besøg på borgen med en dejlig frokost, mens hver torsdag, fredag og lørdag aften byder på deres koncept, nemlig Aften i Madkælderen. Her kan du og dine kollegaer får en helaftensoplevelse ud over det sædvanlige med både aperitif, snacks og fire uovertrufne serveringe – alt sammen naturligvis med udgangspunkt i årstidens råvarer fra Kolding og det nærliggende lokalområde.

I kan bestille bord til den eftertragtede restaurant Madkælderen, men ønsker I at bruge flere timer på borgen – der også skal indeholde andet end underholdning, kultur og gastronomi i højklasse – har I faktisk også mulighed for at leje og booke et eller flere af kongeborgens smukke, gamle lokaler. Koldinghus har mange historiske rum, som kan benyttes og indrettes til flere forskellige arrangementer – både store såvel som små – grundet dets helt unikke rammer. Et af de lokaler, I blandt andet kan leje til eksempelvis et seminar eller produktpræsentationer, er Christian 3.s kapel. Kapellet ligger med direkte udgang til Slotsgården, og ellers er Koldinghus’ Riddersal og Skolestue også altid et hit, når et fagligt arrangement skal huses.

Et andet sted, I med fordel kan afholde jeres faglige arrangement, kan være på Volkerts Fylke i centrum af Kolding, der også har smukke lokaler med plads til det store såvel som det lille selskab. Her er nemlig plads til mellem 25 og 350 gæster, og der er også muligt at bestille beværtning til arrangementet – også selvom, I er mange.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.677
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser