Teambuilding i Aarhus

Danmarks anden største by, Aarhus, ligger helt klart i toppen over de steder, hvor I med fordel kan tage hen for at afholde teambuilding. Både, hvis der skal kunst på programmet, eksempelvis Moesgaard Museum, naturskønne aktiviteter og Marselisborg Dyrehave, men også det fantastiske byliv omkring åen, der løber igennem og danner det ultimative samlingspunkt for fællesskab i Aarhus midtby. Hoteller, konferencesteder og mødelokaler er bestemt også på listen over ting, der med fordel kan bookes i og omkring Aarhus. Her er vores forslag til profesionelle teambuilding aktiviteter i kan holde for jeres virksomhed.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Aarhus som event by

Skal du og dine kollegaer rystes sammen, nye medarbejdere introduceres, grobunden for en ny strategi lægges, eller skal årets flotte resultat fejres? Lige gyldigt hvilken grund, er der masser af muligheder for aktive, sjove og anderledes teambuilding aktiviteter i og omkring vores allesammens smilets by, nemlig Aarhus.

Ja, velkommen til smilets by, der med sine knap 350.000 indbyggere på kommuneplan byder på masser af spændende aktiviteter. Både fysiske såvel som mentale aktiviteter, der kan underholde, styrke og ryste dig og dine kollegaer sammen på kryds og tværs. Hvad end I befinder jer i et stort, mellemstort eller mindre team, er der masser af muligheder for en god dag med plads til samvær, dialog og ikke mindst at prøve dine såvel som dine kollegaers grænser af - naturligvis altid på den gode, konstruktive måde.

Med en tur til Aarhus er der al mulighed for, at du og dine kollegaer går fra en dag i teambuildingens tegn med, ja, smil på læberne. For midt i Jylland – også betegnet som Jyllands hovedstad – er der masser af aktiviteter og seværdigheder, der kan samle befolkningen, men også kollegaer. Masser endda.

Aarhus Byliv og attraktioner som udgangspunkt

Hvad end I er til udendørs- eller indendørs aktiviteter, spisesteder eller sågar kulturoplevelser, der sætter de perfekte rammer for en begivenhedsrig dag, er Aarhus et perfekt udgangspunkt for dig og dine kolleager.

ARoS, Den Gamle By, en walk-and-talk på Dokk1 og sidst men ikke mindst det store, flotte Musikhus lige ned til havnefronten. I Aarhus er der en lang liste af seværdigheder, som du og dine kollegaer sagtens kan udforske på en vaskeægte teambuilding dag – hvad end den pågældende teambuilding står på konferencer, fysiske såvel som mentale aktiviteter eller udelukkende for at få en mindeværdig oplevelse og dag sammen.

I Aarhus midtby er der ingen tvivl om, at det dynamiske byliv med den snoede gågade, Åboulevarden og spisesteder en masse rundt omkring i byen er og bliver byens absolutte kendetegn. Dét, og alle de fine kunststeder, men også hyggelige gader og stræder. Latinerkvarteret, Strøget, Frederiksbjerg, Vadestedet samt Vestergade og Møllestien, og selvom Vestergade og Møllestien omkranser næste attraktion, er det et område, der kræver et punkt for sig. Åen.

Åboulevarden som byens samlingssted

Åen er nemlig ét af Aarhus store samlingspunkter, og for jer, der planlægger en teambuilding dag, kunne dagen med fordel starte med en brunch, en kop kaffe, frokost eller sågar slutte af med en middag eller gode cocktails på en af de mange restauranter, der ligger lige ud til åen. Og dette i al slags vejr, for om det er Café Faust, Ziggy Sidewalk eller Madklubben Grill er det muligt at nyde både mad og drikke med enten direkte eller vinduesudsigt til den velbesøgte å.

I sin helhed er åen faktisk 32 kilometer lang og gennem det meste af Østjylland fordeler den sig samlet set over 324 kvadratmeter vand. Igennem Aarhus løber åen fra Aarhus Havn gennem byen, hvoraf midtpunktets gadenavn, Åboulevarden, har sit ophav samt ud forbi Vestre Ringgade i byens vestlige del.

Inde i byen er der masser af steder, I kan slå jer ned, enten i løbet eller før og efter jeres teambuilding dag i smilets by. For også i det omkringliggende område af Jyllands hovedstad kan der gemme sig spændende seværdigheder og smukke steder, som måske ender med at tiltrække dig og dine kollegaer på lige fod med byliv og dynamik.

Aarhus har et naturskønt opland med en snert af kunst

Det er ikke udelukkende inde i selve Aarhus by, at du og dine kollegaer kan have en udfordrende, aktiv teambulding dag. Oplandet omkring Aarhus huser nemlig også velbesøgte turistattraktioner og steder, som du og dit team med fordel kan tænke ind som stop på ruten,  når I planlægger jeres kollegiale dag.

Eksempelvis kan Moesgaard Museum, som også benyttes til konferencer og foredrag, være et af de steder, der kan regnes ind i teambuilding dagen i Aarhus. Museets kulturhistoriske udstillinger – især med fokus på nyeste forskning og teknologi – har skiftende særudstillinger, der tiltrækker både lokale, nationale og ikke mindst internationale kunstinteresserede. Rammerne omkring museet er også i en klasse for sig, og trænger du og dine kollegaer til en god kombination af natur, kunst og kultur, kan et strategimøde i én af Moesgaard Museums konferencesale måske være stedet for jer.

Endvidere kan man ikke sige Aarhus uden at sige Marselisborg Dyrehave. Hele området omkring Marselisborg taler til naturelskerne, men er også oplagt som et pusterum på en hektisk dag med teambuilding og masser af aktiviteter – her kan I nemlig gå en tur samt drøfte verdens- og jobsituationen omringet af de hvislende træer, snoede stier og udsigt over Aarhus Havn på den ene side og Kattegat på den anden. Dyrehaven huser, som navnet antyder, flere forskellige dyr, men området er især kendt for sine tamme sikahjorte og dådyr, men også vildsvin. Dyrene græsser og lever på 22 hektar land fordelt udover skoven, og går I en frisk tur i Dyrehaven, kan I planlægge turen – og eventuelle øvelser, der skal løses i fællesskab – med henblik på at nå Marselisborg Slot.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.706
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser