Teambuilding i Holstebro

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Dynamisk byliv og faglige indspark i og omkring Holstebro

Velkommen til hyggelige Holstebro. Holstebro er en by i konstant udvikling – især, når man har øje for de muligheder, der gør sig gældende, hvis du er på udkig efter socialt samvær, nærvær og et hav af hyggelige timer sammen. Hvad end det er privat eller kollegialt. Især det sidste vil vi fortælle jer lidt om, da I her på siden kan få inspiration til masser af oplevelser i og omkring Holstebro. Hvad end det er hele afdelingen på 50+ kollegaer, eller hvis det blot er det mindre marketingteam, der står for skud på jeres teambuilding dag, er det underordnet.

I Holstebro er der masser af muligheder for den store såvel som lille gruppe af kolleager, da I kan kombinere en dag med ’rysten sammen’ i teamet og gode samarbejdsmuligheder med faglige, relevante indslag i ét og samme nærområde. Læs med, og bliv klogere på, hvorfor Holstebro bestemt ikke er et dumt sted at rette blikket, hvis du har til at opgave af planlægge en dag (eller weekend?) i teambuildingens tegn.

Plads til det store og lille team, gastronomi i højklasse og oplandets smukke natur

Holstebro er andet end en hyggelig handelsby – og hvorfor, den netop kan karakteriseres som en handelsby, vender vi tilbage til – men udenom Holstebro venter et hav af naturoplevelser for dig og dine kollegaer.  Holstebro er beliggende i det vestjyske højland, og med en kort køretur til Skive, Viborg og Herning ligger Holstebro som Vestjyllands naturskønne perle. Men vest for Holstebro ligger Vemb, og selvom det ikke er centrum af Holstebro, vi her har med at gøre, er Vemb værd at dvæle ved, når vi taler om teambuilding i og omkring Holstebro. I Vemb ligger nemlig Nørre Vosborg, der er en del af Bühlmann Konference, og som med garanti sætter rammerne for de effektive og veleksekverede møder såvel som skønne pauser i og med udsigt til en natur, du sjælden vil glemme.

Nørre Vosborg er en gammel herregård, der er beliggende i et fredet kulturlandskab med over 700 års historie bag sig – historie, der både kommer til udtryk, når man første gang lægger øje på stedet, men også når man bevæger sig indenfor i de smukke lokaler eller rundt på de omkringliggende naturskønne arealer. Den gamle herregård har et bredt udvalg af mødelokaler; både til det lille team på fem mand, men også til det store team såvel som til den store begivenhed eller aktivitet, der kræver albuerum. Ja, i så fald kan du booke Nørre Vosborgs store Multisal, da der her nemlig er plads til 300 mennesker, der kan fordele sig på det i alt 364 kvadratmeter store konference- og mødelokale. De inddeler deres plads til mennesker i Multisalen på følgende måder:

Som du nok kan se, er det begrænset, hvad der ikke kan lade sig gøre på Nørre Vosborg. Udover førnævnte Multisal har de Agerumsladen, der har plads til op til 175 personer, Kalvestalden med plads til 25 personer samt Riddersalen med plads til 60. Ja, alt kan lade sig gøre, hvorfor der ingen tvivl skal herske om, at med blot en kort køretur fra centrum af Holstebro kan I afholde store såvel som små faglige indslag i forbindelse med jeres teambuilding. Og så endda i de smukkeste naturskønne områder. Og bevares, Nørre Vosborg er i sig selv en smuk og arkitektonisk oplevelse, men også nemt at komme til, da du kan køre af Holstebromotorvejen og på få minutter lande midt i de smukke Nørre Vosborg-arealer.

Tour de Holstebro Midtby

Og så tager vi ellers Holstebromotorvejen tilbage til centrum af Holstebro. Nu er der sat flueben ved teambuildingens faglige punkter, og derfor er det tid til at slå sig lidt løs – både for at få noget kulør på programmet, men også for at ryste kollegaerne godt og grundigt sammen udenfor det professionelle islæt. Nu skal I høre, hvorfor den centrale del af Holstebro også kan måle sig med Nørre Vosborgs naturidyl – bare på en anden mere farverige og livlig måde, om man vil.

I udkanten af Holstebro ligger Vandkraftsøen, hvor Tvis Kloster, campingpladser, fiskeriforeninger samt roklubber ligger i første paket til. Fra netop Vandkraftsøen lader små årer sno sig fra denne østlige del af Holstebro og hele vejen ind gennem byen og dens bymidte – en vandåre, der i holstebroske munde bliver omtalt som Storå. Storå er ikke blot et naturskønt fænomen, der løber gennem byen, nej, hele Holstebro sprudlende byliv er mere eller mindre opbygget heromkring. Spisesteder, butikker og diskoteker såvel som barer og hoteller ligger og bliver lokaliseret i forhold til, hvor de er placeret omkring åen. Best Western Hotel, Musikteatret Holstebro, Rhodos Pizza, Café Aas, Marcellos, Munken, Rådhuskælderen, East End, Bierstube, Stellas, Fox and Hounds og sidst, men ikke mindst, Restaurant Under Klippen. Dette er blot nogle af de steder, der er værd at fremhæve i forbindelse med, hvad I kan opleve af hyggelige steder samt lækre spisemuligheder i den centrale del af Holstebro. Ikke alle af disse er liggende lige op ad åen, men mange af dem er, og selvom I skulle have lyst til at lægge et smut forbi eksempelvis Fox and Hounds, Marcellos eller Under Klippen, der ikke er liggende lige ud til åen, er og bliver åen bare et godt udgangspunkt. Og ikke mere end få minutters gang væk.

Fra åen kan I nemlig følge menneskestrømmen såvel som den hyggelige gågade rundt til de førnævnte steder eller til det dynamiske byliv, der er garanti for i Holstebros gågader. Velkommen til liv, glade dage og en bred palet af muligheder for teambuilding i den jyske handelsby.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser