Segway - sjov med ny teknologi

Længde
1-2 timer
Deltagere
5-250 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Segway - en oplevelse ud over det sædvanlige

En Segway er noget mange har hørt om, men kun få har stadig prøvet den. Segway er et fantastisk køretøj på to hjul, som selv holder balancen. Deltagerne skal bare læne sig frem eller tilbage for at styre den, eller få den til at dreje ved at trække i styrepinden på Segway'en - Det kan alle lære på et minuts tid

Når først man har fundet sig til rette på Segway'en, så føles det 100% intuitivt, og meget naturligt. Deltagerne bliver selvfølgelig ledsaget og guidet under hele eventet af en uddannet instruktør.

Segway teambuilding er noget som alle - uanset alder, fysik eller erfaring - kan deltage i - unge såvel som gamle - på lige fod fra start til slut. Det er udfordrende og anderledes, og alle får naturligvis kørt masser på Segway, uden at presse nogen over deres grænser – Det sikrer professionelle instruktører, der er vant til at håndtere firmaer og mennesker med vidt forskellige forudsætninger.

Segway teambuilding - en øvelse i kommunikation

Selv om at køre på Segway i sig selv er en super oplevelse, så er Segway teambuilding meget mere end det. Øvelser, bygget op over 3 forskellige runder er designet og udviklet gennem 8 år for at give deltagerne en god træning i samarbejde, kommunikation og formidling.

Teambuilding med Segway er bygget op som konkurrence, hvor hvert hold konkurrerer imod op til 4 andre hold samtidig, og det hold som i den store afsluttende finale, er bedst til at samarbejde og træffe de rigtige valg undervejs, løber med sejren, æren og en masse grin og smil undervejs.

Professionel instruktion

Vi har lavet mere end 3000 teamevents med Segway siden 2010. Det har vi kun kunnet fordi vi ved at instruktøren er med til at gøre forskellen på en god og en medium oplevelse, så vi kommer ALTID med meget erfarne instruktører (+500 team opgaver). Vi benytter ikke studerende som instruktører, men instruktører +30 år, alle med stor erfaring i teambuilding, fra ex. højere uddannelse i militæret, indenfor sport eller anden relevant erfaring. Det sikrer en professionel oplevelse, og at alle sikkerhedsregler bliver overholdt.

Hvor laver I Segway teambuilding?

Segway teambuilding kan afvikles indendørs eller udendørs hele året – vi har base i Fredericia og København, men har udstyr og aftaler med lokaler indendørs, og arealer udendørs over hele landet, så vi kommer gerne til dig udendørs eller indendørs, så der er mulighed for at prøve denne aktivitet i hele Danmark.

I vinterhalvåret har vi aftaler med INDENDØRS lokaler følgende steder:

Sjælland:

  • København, i egne store lokaler lige ved Nørreport under Torvehallerne
  • Helsingør, Hillerød, Roskilde, Glostrup, Køge, Slagelse, Næstved

Fyn

  • Odense, Middelfart, Svendborg, Nyborg

Jylland

  • Vejle, Fredericia, Kolding, Sønderborg, Esbjerg
  • Herning, Silkeborg, Århus, Viborg, Ålborg

Men, vi har også erfaring andre steder, så kontakt os for at høre nærmere.

Segway til større arrangementer og events

Ved større firmaarrangementer og events kan der efter aftale laves en kombination af træningsområder og forhindringsbaner, og ved events kan der ligeledes laves skræddersyede aktiviteter. Vi hjælper årligt mere end 10 firmaer ved store (+500 deltagere) arrangementer.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.5
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 191 bedømmelser

Tryg

14/01 2019

Parker Hannifin

11/01 2019

Siemens Healthineers

01/11 2018
Fint arrangement, hvor alle kunne være med
1.042
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser