Teambuilding i Viborg

I Viborg er der masser af muligheder for gode grin, aktiviteter og samarbejdsudfordringer. Den smukke natur, der omringer Viborg Søerne, der blot er få minutters gang fra den gågade. I forhold til teambuilding er Søerne også værd at fremhæve, da I finder lange, gode stier, der med fordel kan benyttes til gode teambuilding aktiviteter om sommeren.

Vælg kategori

Vis alle
kokkeskoler
proces & udvikling
på vandet
med tema
icebreakers
med spisning
gps
film og musik
kreativitet
børn & unge
julefrokost
firmafest

Mangler i et sted at have jeres event-dag?

Vi anbefaler at bruge Optimeet til at booke en venue. Med deres 20+ års erfaring kan de give jer god og personlig betjening og vejledning i hvilken venue der er den rette for jer.

Viborg som teambuilding by

Velkommen til Midtjylland. Viborg ligger nemlig lige i hjertet af det midtjyske aktivitetsland, hvor I både er tæt på smuk natur, gode handelsmuligheder, et aktivt by- og natteliv og ikke mindst et hav af forskellige begivenheder og aktiviteter – begivenheder og aktiviteter, der giver masser af glæde for personer til polterabends, fødselsdage og andre anledninger, men som bestemt også sætter både sjov, fysisk aktivitet samt hjernegymnastik på dagsordenen på en kollegial dag i teambuildingens navn.

Der er masser af muligheder for aktiviteter og gode grin samt samarbejdsudfordringer i det jyske muld. Og måske kan det være svært lige at overskue, hvor pokker man starter eller begynder med at planlægge sin dag i og omkring Viborg, for Midtjylland er stor, og man skal ikke langt fra den ene by til den anden, før der dykker nye muligheder op. Men vil I gerne blive inden for Viborgs bygrænse, er der bestemt også masser at gå i krig med. Eksempelvis er Viborg en af Danmarks ældste byer, hvor historie, hyggelige gader, de moderne og unikke butikker samt naturen er og bliver Viborgs kæmpe kvaliteter for en gruppe kollegaer som jer, der både skal have det sjovt, blive udfordret og ikke mindst styrke sammenholdet og fællesskabet.

Start dagen med workshop, faglige oplæg eller kollegial sparring

Når I sætter et knappenålshoved på landkortet, og knappenålen sidder lige midt i handelsbyen Viborg, er der flere steder, I kan starte dagen, når I skal udfolde jer fagligt. Eksempelvis danner Golf Hotel Viborg rammerne for et perfekt sted at afholde konferencer, foredrag, workshops eller mindre møder, og derfor kunne stedet hér med fordel også være et oplagt sted at gøre til en del af jeres teambuilding dag. Hvad end, I skal udvikle nye strategier, brainstorme til den nye reklame, I skal til at sætte i søen, eller hvis I skal gennemgå og høre om årets resultater. Alle lokaler er moderne, lyse og rummelige, og der er i den forbindelse også mulighed for blandt andet at medbringe maskiner, hvis dette skulle være nødvendigt – eksempelvis ved gennemgang af nye produkter eller lignende.

Dog er et af de mest velbesøgte steder i Viborg Tinghallen midt i byen, der ligger lige overfor håndold- og fodboldstadion. Her bliver masser af koncerter, shows og foredrag afholdt hver evig eneste måned, men det er også muligt for jer at booke et lokale til jeres timer med kollegial sparring. I Tinghallen findes også flere forskellige størrelser lokaler, der passer til alle mulige slags arrangementer, og skulle I have brug for et køkken, der står for dagens kost til dig og dine kollegaer, kan dette også arrangeres. Her kan I nemlig få serveret alt fra små lette anretninger til store buffeter og naturligvis gode øl, vin eller andet vand.

Dét er udelukkende fordele, vi her har listet op ved at booke et lokale i Tinghallen i Viborg, når I skal afholde teamdag, men konferencehuset har, som nævnt, også masser af kulturarrangementer. Men der er mere endnu. Eftersom Tinghallens kalender boomer af spændende koncerter og foredrag, er det også muligt for jer at booke et mødelokale i forlængelse af et af de allerede-eksisterende arrangementer, som I gerne vil overvære og opleve. Ved I derfor endnu ikke, hvornår jeres teambuilding dag skal ligge, kan I eventuelt skimme Tinghallens kalender igennem og overveje datoen for jeres teambuilding, inden I booker lokale midt i Viborg.

Anerkendt handels- og byliv i centrum af byen

Viborg er en by for sig, og sammen med Herning stikker byen frem som én af de større og mest besøgte byer i Midtjylland. Det er der da heller ikke noget at sige til, for Viborg har rigtig meget at byde på med sit rige by- og handelsliv. Viborg ér og bliver en stor og velbesøgt handelsby med den lange gågåde, hvor hyggelige stikveje fører jer rundt omkring i midtbyen, men også Sct. Mathias Centret, der ligger for enden af gågaden, og hvor mindst lige så mange gode butikker er beliggende, som der er ude i gågaden. Rundt omkring i byens gader og stræder finder I endvidere flere forskellige barer, værtshuse og diskoteker, men også anerkendte spisesteder.

Er I til specialiteter fra hele verden, skal det være lokale råvarer, friske fisk eller nogle vaskeægte stavnretter? Hvad end I er til eksotisk eller traditionelt dansk mad, kan I finde det i Viborg. Brasseriet Viborg, Brygger Bauers Grotter, Den Gyldne Okse, Nytorv 11 samt Restaurant Rod. Disse er blot nogle af de udvalgte steder, I kan spise rigtig godt i Viborg, og her er der nemlig alt fra de lokale råvarer, en god bøf og danske klassikere til tapas og god vin. Et eller måske flere af disse steder kan med fordel være dér, I slutter jeres teambuilding dag, når I er mætte efter skøn mad og drikke, men også mættet på gode oplevelser samt nye, tættere relationer til dine kollegaer.

Det aktive liv i Viborg kan være omdrejningspunkt

Viborg er ligeledes kendt for sit aktive forenings- og sportsliv, blandt andet i dets fodbold- og håndboldklubber, der altid har været landskendt fra de bedste rækker i dansk ligabold, men også de fantastiske muligheder for løbe-, gå-, cykel- og vandreture. Og vil I gerne have lidt sved på panden og frisk luft, eventuelt under de faglige snakke, kunne en tur langs Hærvejen måske være noget for jer. Ved at tage en tur – på den ene eller anden måde – langs Hærvejen vil I opleve store dele af Jyllands flotteste landskaber. I kan også tage en faglig effektiv walk ’n talk rundt om Søerne – de såkaldte Viborg Søer – hvori det faktisk også er tilladt at fiske. Naturligvis kun, hvis I har det statslige fisketegn, men har I det, kunne én af dagens begivenheder sagtens være en kombination af en travetur samt en stille time med fokus, fiskeri og tid til eventuelt at bearbejde de faglige indspark, I kan have fået tidligere på dagen.

Og nu vi er i det mere stille og knapt så aktive hjørne – på trods af, at vi stadig befinder os udenfor – kunne I tage et kort hvil til at sludre, slappe eller spise en hurtig frokost eller hyggelig picnic på et af byens andre grønne områder. Langs søerne spreder sig nemlig også adskillige grønne oaser, I kan slå jer ned på, men inde tæt på gågaden kan I også sætte jer godt til rette. Selvom det kan være svært at vælge på hvilket grønt område, frokosten i det fri med fordel kunne nydes, er der især et par steder, der springer i øjnene. Eksempelvis kan I nyde en picnic eller blot en sandwich og en sodavand i Latinerhaven tær ved Viborg Domkirke, inden dagens teambuilding aktiviteter fortsætter. I haven i Viborgs Latinerkvarter kan I nemlig nyde et hvil og frokosten blandt spændende blomster og urter og samtidig være tæt på byens dynamik og muligheder.

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.677
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser