Her i norden kan vi være stolte af, at vi har nogle af verdens bedste restauranter. Det nordiske køkken er kendetegnet ved at have en renhed i både smag, råvarer og anretning, og så tager maden afsæt i lokale råvarer.
Deltagerne skal lave mad med sæsonens bedste råvarer. Der tilberedes, læres tip og tricks og teknikker, som de professionelle bruger til at få det rigtige nordiske præg på maden. Gode, traditionelle og simple råvarer forvandles og tilberedes med moderne teknikker – der skal prøves sous-vide, rimming og røgning og tilberedes lækre og smukke gourmet anretninger, som deltagerne efterfølgende kan imponere både venner og familie med derhjemme.
Det grove er lavet på forhånd – deltagerne laver det sjove!
På kurset skal deltageren lave følgende:
Der serveres forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden.
Der tages forbehold for ændringer i menuen ift. varernes tilgængelighed.
Drikkevarerne er inkluderet i prisen - øl, vin, vand og hjemmelavede limonader, kaffe og the.
Deltagerne får efterfølgende alle opskrifterne tilsendt pr. mail. Og så får alle deltagere et kokkeskoleforklæde med hjem.
Der er tillæg på 150 kr. pp. ved kokkeskoler om fredagen og lørdagen.
Kløverbyen (København S) | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Valby | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Aarhus C | Spørg os efter præcis adresse |
Send forespørgsel
|
Få et 100% uforpligtende tilbud