Kommunikation og lederskab med heste

Lederskab = Tydelighed + Troværdighed

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
1-4 timer
Deltagere
4 - 18
Sted (Udenfor)
Fyn (Ringe)
Mindstepris ex moms
8.000,-
Pris p.p. ex moms
Sprog
Dansk / Engelsk

Heste giver dig præcis feedback på både kropssprog og naturlig autoritet

Bemærk: Denne aktivitet indebærer ikke at man skal ride!

Heste har fra naturens side brug for ledelse. De lever i flok, og lederen sørger for at flokken fungerer. Kommunikationen i flokken sker via kropssprog. Hesten mestrer at læse kropssprog på andre heste, men også mennesker. Det at begå sig med en hest kræver både fokus, ligevægt, ro og lederskab. Når disse ting er på plads, så vil hesten også følge dig. De samme principper kan overføres til din arbejdsplads og dit team.

Teorien først

Alle team-forløb starter med en god intro. Introduktionen består af et mindre oplæg om kommunikation, kropssprog og lighederne mellem heste og mennesker når det kommer til kommunikationen. Det giver en vigtig grundviden og forståelse inden træningen og øvelserne.Join-up træning

Kommunikationstræning med hestene

Sammen med hesten skal I udføre små øvelser. Du vil få øjeblikkelig feedback fra hesten ifht. din adfærd. Derfor vil du aldrig være i tvivl om din kommunikation virker eller ej. Din tilgang til hesten bliver justeret hen af vejen, og bliver bedre, og du vil få feedback med det samme. Du vil undervejs blive vejledt i øvelserne og udvikle din kommunikation i samråd med instruktøren. Og du vil kunne mærke hvordan dit samarbejde med hesten vil blive nemmere og nemmere når du får værktøjerne på plads. 

Evaluering af og reflektion over jeres oplevelser

Efter øvelserne bliver der samlet op på dagens erfaringer, og der bliver gennemgået hvordan jeres nye opdagelser og viden kan blive brugt fremadrettet i hverdagen.

Hvem kan deltage?

Man behøver ikke at være vant til heste, og det kræver heller ikke andre specielle forudsætninger at deltage. Med andre ord kan alle være med.

Teambuilding kurset foregår udenfor på en ridebane i smukke omgivelser. Alle de heste der bruges i kurset er både rolige og venlige. Man rider ikke på hestene. Alle øvelserne foregår ved at gå sammen med sin hest og med kyndig vejledning.

I får en anderledes, positiv og lærerig oplevelse som I vil huske meget længe.

Dette kursus kan tilpasses hvis i har nogle specifikke problemstillinger eller områder som i godt kunne tænke jer at få trænet.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
0
Afventer første bedømmelse
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser