Julefrokost

Julefrokost forslag til dit firma

Hvert år er der en eller flere i virksomheden der får opgaven at stå for at arrangere en julefrokost. Derfor har vi i år spurgt vores samarbejdspartner og leverandører hvilke aktiviteter der er de mest populære.

Er i over 100 personer?

Hvis i er over 100 personer, så giv os et ring, eller skriv os en mail på [email protected]. Så vil vi sørge for at i får nogle skræddersyede oplæg oplæg til større julefrokost arrangementer. Catering fra vores rigtig gode kokkeskoler er en mulighed, og kvaliteten er i top!

Er i over 200 personer?

Vi har nogle meget specielle og unikke steder i København til rådighed for arrangementer til 200+ personer. Kontakt os for at få nogle oplæg til spændende steder og løsninger generelt.

Vedr. årets stor-sællert: kokkeskoler

Vi har et stort udvalg af forskellige kokkeskoler, som alle sammen er super populære til julearrangementer. Men mange af dem er allerede booket op hver torsdag og fredag helt frem til jul. Hvis i gerne vil lave en kokkeskole, så skriv til os direkte for at høre hvad der er af muligheder på jeres dato'er og med jeres antal. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at finde en løsning og en leverandør.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet

Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser