NYHED

Pistolskydning i hele landet

Tid
1 time
Deltagere
6 - 200 personer
Sted
Sjælland
Mindstepris (ex moms)
6.495,-
Pris pp. (ex moms)
350,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Pistolskydning - en sjov og adrenalinfyldt oplevelse

De ekstremt kraftige og virkelighedstro hardballguns - Colt 1911 - er pistolen som med mere end 400 km/t, sender kuglerne afsted mod skiven. I en sjov og udfordrende konkurrence, skal I dyste om hvem i gruppen som er dagens bedste skytte, og kan smadre flest dåser og ramme mest præcist på skiven.

Denne aktivitet kan virkelig få selv de mest hærdede til at trække på smilebåndet.

Sådan foregår det

Vi har sammensat oplevelsen således, at I bydes velkommen og får gennemgået sikkerheden inden vi går i gang. Herefter inddeler vi jer i hold og præsenterer de forskellige udfordringerne, som alle i gruppen skal igennem. Vi stiller et skydetelt som I skyder ind i, og afspærrer området så vi ikke risikere at de små plastikkugler eller andre, kommer på afveje. 

Alle i gruppen skal igennem samme udfordring, og efter hver runde samler man point ind til holdet, så vi til sidst kan udnævne et vindende hold, og dagens bedste skytte.

Kan laves i hele landet

Pistolskydning kan både laves indendørs og udendørs. Vi har både lokation i Ballerup og i Bellahøj, men kan også sagtens sætte et skydetelt op, der hvor I befinder jer. Dog skal der være skriftlig godkendelse fra det sted I befinder jer, hvis vi skal skyde på jeres lokation.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
0
Afventer første bedømmelse
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.330
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser