Polo med Heste - En kongesport

Spil polo på hest - en kongesport

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
1+ time
Deltagere
6 - 60
Sted (Inde/ude)
Lyngebækgård (Nivå)
Mindstepris ex moms
4.500,-
Pris p.p. ex moms
750 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

Kom højt til hest - også selv om du aldrig har redet før

Poloteambuilding er for alle - også dem der aldrig har prøvet at ride før. da det ikke kræver erfaring med at ride. De rolige, veltrænede fuldblods poloheste samt det erfarne poloteam sikrer jer en unik, sjov og ekslusiv oplevelse, som i sent vil glemme.  

Arrangementet kan afholdes året rundt, både indenfor og udenfor og for både små grupper større selskaber. 

Vi tilpasser poloaktivitet så det passer til jeres gruppe og arrangement. Det kan f.eks. være et af følgende arrangementer: 

Kongepolo: Det populære arrangement og stilfulde kongepolo tager et par timer og I lærer de basale polofærdigheder fra bunden inden I til slut vil afprøve jeres evner i en finalekamp på de ægte fuldblods poloheste. Der vil blive serveret snacks og drikkevarer undervejs og arrangementet afsluttes med et glas kolde bobler, mens vinderholdet fejres i klubhuset. 

Pris fra kr. 1.250 per person ekskl. moms.

Prinsepolo: Den hyggelige smagsprøve på den ædle sport tager ca. en time. I vil lære de basale polofærdigheder fra bunden og lære at ride og spille på polohestene inden i afslutter med en lille mini-polokamp. I vil få afprøvet jer selv og jeres færdigheder på hesteryg og få testet jeres samarbejde i spilelt på banen. En udfrodrende og givende aktivitet, der uden tvivl vil blive snakket om længe efter. 

Pris fra kr. 750 per person ekskl. moms.

Vi kommer også gerne med et andet bud på en pakke, der passer ind i jeres program, budget- og tidsramme. Vi kan bl.a. krydre oplevelsen med mini-turnering, præmier / trofæer, polo-opvisning eller showkamp, polofotograf, frokost og meget mere.

I har heste, instruktører og polofaciliteterne for jer selv til en sjov og udfordrende aktvititet, hvor I tester jer selv i verdens ældste holdsport. Det hele forgår i vores smukke omgivelser ved kysten mellem Nivå og Rungsted og sætter de perfekte rammer for jeres poloarrangement. Vi har alt udstyr og I skal bare sørge for ridevenligt tøj og sko. 

Polo showkamp

Hvis ikke I selv vil op på hesteryg eller vil tilføje lidt ekstra til arrangmentet, kan vi organisere en polo showkamp til jeres event. I får en spændende og eksklusiv oplevelse med polo i fuld fart med erfarne spillere og evt, en kommentator, der sikrer et godt show. 

Polosporten

Polosporten anses som verdens ældste holdsport og dateres tilbage til Persion. Spillet har siden bredt sig og primært været udført af ryttere fra kongelige og finere kredse. Det ansås som en god måde at træne kongens og hærens ryttere. Polo er stadig idag en forholdsvis eksklusiv sport, men blevet mere udbredt og almen tilgængelig. Det er dog stadig de færreste som haft fornøjelsen af den ædle sport, hvilket giver et godt grundlag for en aktivitet, hvor alle fra start er på lige vilkår. 

I får øvet jeres koordination og samarbejde i gruppen mens i både hånderer hest og jagter bolden samtidig. En unik oplevelse i de smukke og eksklusive rammer. 

 

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 1 bedømmelser

20/12 2021
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser