Chain Reaction - Det ultimative samarbejde

Tid
1-4 timer
Deltagere
10 - 1000 personer
Sted ( Inde/ude )
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
7.400,-
Pris pp. (ex moms)
250 - 650,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Et opgør med silo-tænkning i organisationen

Det fælles mål er omdrejningspunktet, når alle hold skal arbejde hver for sig – og dog sammen – for at bygge en enorm og alsidig kædereaktion!

Holdenes omstillingsparathed og løsningsfokus bliver udfordret, når teorierne fra tegnebrættet møder realiteterne i praksis. Samtidig er Chain Reaction et klart eksempel på det nødvendige opgør med silo-tankegang, når holdene både skal løse deres egne udfordringer og hele tiden holde fællesskabets mål for øje.

I inddeles i hold á 6-8 personer –  hvert hold skal arbejde sammen med andre hold. Chain Reaction udstiller både vigtigheden af klar kommunikation og gode overleveringer i en travl hverdag og viser, hvor vigtigt det er, at alle teams og afdelinger arbejder i fællesskab for at det endelige mål kan nås . Uanset, hvilke opgaver det enkelte team selv skal varetage, er det fælles fokus nødvendigt.

Ved hjælp af en række forskellige remedier og materialer skal holdene i fællesskab bygge en kæmpestor kædereaktion. Reaktionen igangsættes af hold 1 og skal holdes i live hele vejen igennem til det allersidste hold.  Fokus for det enkelte hold er at løse deres egen, specifikke opgave – men alle indgår i den samlede løsning, og alle har brug for hjælp fra hinanden for at anstrengelserne giver mening.

Forløbet består af en planlægningsfase, hvor holdene indbyrdes skal planlægge, tegne og kommunikere  - og en realiseringsfase, hvor teori møder praksis deltagerne skal konstruere kædereaktionen. Når kædereaktionen sættes i gang vil alle, med tilbageholdt åndedræt, følge maskinens bevægelse hele vejen gennem de opfindsomme og kringlede løsninger, som hvert hold har kreeret.  Vil kædereaktionen nå sin destination og får hele gruppen succes?

Chain Reaction kan arrangeres udendørs i stort format - eller indendørs i bordversion til konferencerummet.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.3
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 15 bedømmelser

Dagrofa

06/01 2023

Stryhns / Delitaste

21/12 2022
Rigtig sjovt og underholdne - God konsulent vi havde :)

Abena Data ApS

02/12 2022
Det var et rigtig godt.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.483
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser