Chain Reaction

Chain Reaction - Det ultimative samarbejde

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
1-4 timer
Deltagere
10 - 1000
Sted (Inde/ude)
Hele landet
Mindstepris ex moms
8.300,-
Pris p.p. ex moms
295-650 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

Et opgør med silo-tænkning i organisationen

Det fælles mål er omdrejningspunktet, når alle hold skal arbejde hver for sig – og dog sammen – for at bygge en enorm og alsidig kædereaktion!

Holdenes omstillingsparathed og løsningsfokus bliver udfordret, når teorierne fra tegnebrættet møder realiteterne i praksis. Samtidig er Chain Reaction et klart eksempel på det nødvendige opgør med silo-tankegang, når holdene både skal løse deres egne udfordringer og hele tiden holde fællesskabets mål for øje.

I inddeles i hold á 6-8 personer –  hvert hold skal arbejde sammen med andre hold. Chain Reaction udstiller både vigtigheden af klar kommunikation og gode overleveringer i en travl hverdag og viser, hvor vigtigt det er, at alle teams og afdelinger arbejder i fællesskab for at det endelige mål kan nås. Uanset, hvilke opgaver det enkelte team selv skal varetage, er det fælles fokus nødvendigt.

Ved hjælp af en række forskellige remedier og materialer skal holdene i fællesskab bygge en kæmpestor kædereaktion. Reaktionen igangsættes af hold 1 og skal holdes i live hele vejen igennem til det allersidste hold. Fokus for det enkelte hold er at løse deres egen, specifikke opgave – men alle indgår i den samlede løsning, og alle har brug for hjælp fra hinanden for at anstrengelserne giver mening.

Forløbet består af en planlægningsfase, hvor holdene indbyrdes skal planlægge, tegne og kommunikere - og en realiseringsfase, hvor teori møder praksis og deltagerne skal konstruere kædereaktionen. Når kædereaktionen sættes i gang vil alle, med tilbageholdt åndedræt, følge maskinens bevægelse hele vejen gennem de opfindsomme og kringlede løsninger, som hvert hold har kreeret. Vil kædereaktionen nå sin destination og får hele gruppen succes?

Chain Reaction kan arrangeres udendørs i stort format - eller indendørs i bordversion til konferencerummet.

Mens I dyrker fællesskabet sammen med os, dyrker I desuden mere vild skov til evig bevarelse i Danmark. Vinderne af Chain Reaction får nemlig tildelt et naturbevis på 10m2 skov som præmie.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
4.6
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 23 bedømmelser

Aarhus Universitet

29/04 2024

Hartmann Tønder

11/04 2024
Det var en god øvelse i at bonde både med eget hold og de andre. Det var lige det vores virksomhed havde brug for.

EG A/S

18/12 2023
Sjov og meget samarbejdende
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.677
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser