Gådespillet - Det Hvide Snit

Tid
1-2 timer
Deltagere
4 - 120 personer
Sted
København & Sjælland
Mindstepris (ex moms)
6.495,-
Pris pp. (ex moms)
395,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Det mobile escape-room ''Gådespillet - Det Hvide Snit'' er en autentisk og skræmmende fortælling om en gal læge fra 1935, som brugte alternative og farlige behandlingsmetoder til at teste og hjæpe sindslidende patienter af med deres lidelser.

Gådespillet - Det Hvide Snit er et spændende og sjovt mobilt escape-spil, som tager udgangspunkt i en virkelig fortælling fra 30'erne. Inddelt i hold af 4-6 personer, dyster I mod hinanden om at få knækket de gamle og dystre koder, som man udsatte folk for inden de blev vurderede egnet eller uegnet til at blive opereret i hjernen.

Alle spillere vil fra start blive monteret et stødhalsbånd, som I skal kæmpe om at få taget af, før tiden løber ud. I spillet vil I undervejs støde på alt fra UV-tegn og puzzlespil til morsekoder, kryptiske gåder og logikprøvelser. Spillet kan både spilles hos jer eller os.

Historien bag Det Hvide Snit spillet:

Tilbage i 1935 udforskede og afprøvede den aldrende portugisiske læge ved navn Egas Moniz, en behandlingsmetode på patineter som led af psykiske lidelser. Behandlingsbetoden gik kort sagt ud på, at skære bestemte områder af hjernens nervebaner over, så patinenten kunne få fred for hvad de nu fejlede.

De her gamle dokumenter og forsøg Egas udførte, blev skrevet ned og gemt så man senere kunne viderudvikle og blive klogere på metoden og fremgangsmåden. Forsøget blev senere strengt ulovigt, eftersom 90% af patineterne enten døde eller blev erklærede hjernedøde.

Heldigvis, og til jeres held, er vi kommet i besiddelse af nogle af de dokumenter som blev skrevet ned og gemt og har, med nærmest kirurgisk præcision, genskabet hvilke typer af rædsler og prøvelser folk blev udsat for.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 5 bedømmelser

Region hovedstadens psykiatri

30/06 2021
Sjov og udfordrende gådespil

Polterabend

24/05 2021

Vingmed | ViCare

12/10 2020
Vi havde en super spændende og udfordrende eftermiddag. ALLE er vendt positivt tilbage omkring gådespillet og Linus og Christians søde måde at være på.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.330
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser