Gådespillet - Det Hvide Snit

Gådespillet - Det Hvide Snit

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
1,5-2 timer
Deltagere
4 - 140
Sted (Indenfor)
København & Sjælland
Mindstepris ex moms
Pris p.p. ex moms
350 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

Et mobilt escape-room som er bygget op omkring en 100% autentisk og skræmmende fortælling

Gådespillet - Det Hvide Snit tager udgangspunkt i en virkelig fortælling fra 30'erne. Historien handler om en læge som benyttede alternative og yderst farlige behandlingsmetoder, før det blev vurderet om en patient havde brug for 'Det Hvide Snit' - en operation i hjernen.

Testet om I er egnet eller uegnet til Det Hvide Snit

Inddelt i hold á 4-6 personer, har I til opgave af løse de selvsamme prøvelser som blev brugt før man vurderede, om en patient var egnet eller uegnet til Det Hvide Snit. Prøvelser som indebar logik, matematik og kreativitet. Vi har nemlig fundet de originale og gamle dokumenter som blev brugt, og har derfor genskabt de udfordringer som man testede folk i.

Stødhalsbåndet

Galskaben stoppede naturligvis ikke her, for synes man ikke historien er vanvittig nok i sig selv, jamen så kan det tilføjes, at lægerne dengang også mente at folk skulle stresses yderligere, hvorfor han monterede små elektroder på patienternes kroppe. Elektroder som kunne give små stød og skabe frygt, så man var sikker på at få sandheden frem om patientens sindstilstand. 

Spillet er genskabt så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt

Eftersom hele idéen med vores mobile escape-room var, at vi gerne ville genskabe udfordringerne og fortællingen om Det Hvide Snit så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt, så har vi selvfølgelig også fremskaffet rigtige stødhalsbånd. Stødhalsbånd som alle grupper får udleveret før konkurrencen går i gang, og som I skal dyste mod de andre hold i at få taget af, før tiden løber ud.

Så er I til mystiske UV-tegn, udfordrende puslespil, morsekoder og kryptiske gåder - så 'Gådespillet – Det Hvide Snit' helt klart en aktivitet for jer. Dette er ikke kun en veltilrettelagt og spændende aktivitet for alle, men også en ret vild og skræmmende historie.

(Pssst! Bare rolig…. der er selvfølgelig IKKE rigtig stød i halsbåndene, men sig det endelig ikke til jeres kollegaer - det er sjovest hvis aktiviteten holdes hemmelig. Det er selvfølgelig også helt frivilligt om man ønsker at tage et halsbånd på før spillet går i gang.)

 

Det praktiske:

  • Tid: 1 til 2 timer

  • Hvor: Vi bor i Ballerup, men kan også komme til jeres lokation, I hele landet

  • Plads: Aktiviteten kan både laves i ét stort lokale eller flere små rum. Spillet kræver almindelige borde og stole til hver gruppe

  • Pris: Prisen beregnes ud fra antal + en lille grundpris for evt. kørsel, leje af lokaler el.lign. Indhent tilbud via kontaktformularen i dag

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 16 bedømmelser

Collectia A/S

06/02 2024
Virkelig sjovt, super god medarbejder der kom ud til os :D

SimCorp

23/01 2024

Færdselsstyrelsen

20/12 2023
Det var sjovt og godt og meget interessant hvordan medarbejderne udførte opgaverne.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.706
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser