Gådespillet - Det Hvide Snit

Tid
1-2 timer
Deltagere
4 - 120 personer
Sted ( Indenfor )
København & Sjælland
Mindstepris (ex moms)
3.675,-
Pris pp. (ex moms)
295,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Gådespillet - Det Hvide Snit

Et mobilt escape-room, som er bygget op omkring en 100% autentisk og skræmmende fortælling

Gådespillet - Det Hvide Snit tager udgangspunkt i en virkelig fortælling fra 30'erne. Historien handler om en læge som benyttede alternative og yderst farlige behandlingsmetoder, før han vurderede om en person havde brug for 'Det Hvide Snit' - altså en operation i hjernen. 

Inddelt i hold á 4-6 personer, har I til opgave af løse de prøvelser man præsenterede patienter for, før de blev vurderet. Vi har rent faktisk fundet de gamle dokumenter og beskrivelser, som udfordrede patienterne på både logik, matematik og kreativitet. 

Alle spillere vil fra start blive monteret et stødhalsbånd. Herefter kæmpes der om at finde frem til den lille nøgle i den inderste boks, som kan låse halsbåndet af, og give jer friheden tilbage. I spillet vil I undervejs 'støde' på alt fra mystiske UV-tegn, puzzlespil og morsekoder til kryptiske gåder og logikprøvelser. Spillet kan både spilles hos jer eller os og kan laves på både dansk og engelsk. (OBS! Der er selvfølgelig IKKE rigtig stød i halsbåndene, men sig det endelig ikke til jeres kollegaer - det er sjovest hvis aktiviteten holdes hemmelig.)

Til denne aktivitet kræves et almindeligt bord med stole til hvert hold. Spillet kan både laves i samme lokale eller i hvert sit lokale. Det er dog vigtigt, at det er et almindeligt bord hvor man sidder godt, der er mange spændende udfordringer som skal løses.

Historien bag Det Hvide Snit spillet:

Tilbage i 1935 udforskede og afprøvede den aldrende portugisiske læge ved navn Egas Moniz, en behandlingsmetode på patienter som led af psykiske lidelser. Behandlingsmetoden gik kort sagt ud på, at skære bestemte områder af hjernens nervebaner over, så patienten kunne få fred for hvad de nu fejlede.

De her gamle dokumenter og forsøg Egas udførte, blev skrevet ned og gemt så man senere kunne videreudvikle og blive klogere på metoden og fremgangsmåden. Forsøget blev senere strengt ulovligt, eftersom 90% af patienterne enten døde eller blev erklærede hjernedøde.

Heldigvis, og til jeres held, er vi kommet i besiddelse af nogle af de dokumenter som blev skrevet ned og gemt og har, med nærmest kirurgisk præcision, genskabet hvilke typer af rædsler og prøvelser folk blev udsat for.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 8 bedømmelser

Nasarius

23/05 2022
Spændende og udfordrende. Godt at det også kunne udføres på engelsk

Sekretariatet for Spejdernes Lejr 2022

22/11 2021
Det var en virkelig god aktivitet med fede koder. Alt i alt var folk virkelig tilfredse med det.

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring - ATP

08/11 2021
Jeg synes det var SÅ gennemført og sådan en god dag med ens kollegaer. Der har været super god respons fra mine kolleager, som synes dagen var super god, sjov og udfordrende :) Vi har sidenhen grinet meget af dagen og oplevelsen sammen.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.527
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser