Copenhagen Explorer

Længde
2 timer
Deltagere
8-5000 personer
Sted
København
Pris pp. (ex moms)
395,-
Mindstepris (ex moms)
7.500,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Tablet game rundt i Københavns gader

Copenhagen Explorer et underholdende og aktiv spil, hvor I har 2 timer til at gennemføre konkurrencen. Det handler om at finde poster, svare på spørgsmål og løse sjove opgaver der alle giver point i den samlede konkurrence.

En konkurrence hvor alle kan være med

I opdeles i grupper af 6 personer, der alle modtager en tablet med et kort der viser jer rundt til posterne. I kan selv vælge ruten og på den måde selv vælge en bestemt rute eller en bestemt slags poster. Det handler ikke om at løbe hurtigst, men om at samarbejde og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.

En sjov oplevelse for alle

Denne teambuilding event har indtil videre været en stor succes hos tidligere deltagere. Alle kan være med og der er brug for alle i teamet for at vinde og de andre teams. Opgaverne er meget varierede og en af de mest populære opgaver er de sjove fotomissioner. Fotomissionerne kommer specielt til sin ret til sidst hvor de bliver vist frem på det store lærred.

Kom hurtigt i gang i den centrale København

Copenhagen Explorer starter ved Købehavns Domkirke, 5 minutters gang fra Nørreport Station, så I hurtigt kan komme frem og straks er i gang i Københavns gader efter instruktionen.

Vi skræddersyer gerne et spil til jer

Vi kan nemt sætte et spil op der hvor I vil have det. Og nemt indsætte opgaver og spørgsmål vedrørende Jeres virksomhed i spillet og på den måde sætte liv i værdierne eller træne deltagerne i virksomhedens strategi. Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne.

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.3
Bedømmelse: Rigtig god!
Baseret på 6 bedømmelser

Oticon A/S

01/10 2018

Metro Service A/S

08/11 2016
Vi havde en sjov eftermiddag til trods for dårligt vejr.

UNOPS

27/09 2016
1.033
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser