Creative Cooking Challenge
Nyhed

Creative Cooking Challenge

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
4 timer
Deltagere
6 - 25
Sted (Indenfor)
Gammelrøj (Kolding)
Mindstepris ex moms
12.250,-
Pris p.p. ex moms
1.195 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

Den kulinariske oplevelse tilført konkurrence

Er du klar til at finde din indre kok frem og dyste mod dine kollegaer i den store Creative Cooking Challange? Her får I chancen for at udfordre jeres kulinariske evner og præsentere jeres gastronomiske færdigheder for jeres kolleger.

Opdelt i hold får I oplevelsen af hvad det indebærer at være en del af et professionelt og moderne køkkenmiljø. I skal forberede, hakke, skære, koordinere ressourcer, vaske op, kokkerere, øve kreative præsentationer og selvfølgelig smage på retterne. Måske nyder I endda et glas rødvin imens.

Navnet "Creative Cooking Challenge" er ikke blot tilfældigt valgt. Det er en konkurrence, hvor der gives tydelig feedback på resultatet. Maden skal smages, ses og duftes, og måske kan man aflæse et ansigtsudtryk eller to på chefkokken, mens hun vurderer retterne. Chefkokken evaluerer smag, hygiejne, komposition, præsentation og holdets samarbejdsevner undervejs. Som afrunding på det hele kårer Chefkokken de store vindere af dagens Creative Cooking Challange.

Jeres program kunne se sådan ud:

17:00 – Opstart, velkomst og introduktion

I får en intro til hvad aftenen byder på, hvad opgaven går ud på og hvilke krav der stilles til jer og jeres slutresultat.

17:15 – Madlavningen begynder

Nu går det for alvor i gang – i jeres hold starter i på madlavningen, i planlægger hvordan I vil sikre at jeres ret bliver den bedste, så i kan sikre jer aftenens sejr.

18:45 – 15 minutter til forretten skal stå klar

I lægger sidste hånd på jeres retter så de er klar når det bliver jeres tur til servering og præsentation. Alle detaljer er vigtige.

19:00 – Aftenens middag begynder

Forrets-holdet starter med at præsenterer deres ret for de andre hold og dommerne. Der serveres og spises og dommerne voterer inden det er hovedrettens tur. Sidst er det dessert-holdets tur til at vise hvad de har kokkereret.

20.30 – Vinderne kåres

Efter dommerne har smagt alle 3 retter og har voteret, er det tid til at aftenens vindere skal offentliggøres. Hvem mon har gjort det bedst?

Hvad er så med i prisen

Prisen indeholder 4 læringsfyldte timer, 3-retters menu, en professionel kok som hjælper, guider og underviser under hele arrangementet, en instruktør til at holde styr på alle detaljerne, lokaleleje og fri vand, vin og øl under hele arrangementet.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
0
Afventer første bedømmelse
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser