TILPASSET CORONA!

Cut The Crap - Filmteambuilding Light

Tid
2 timer
Deltagere
8 - 600 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
375,-
Mindstepris (ex moms)
15.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk
OBS: Denne aktivitet er tilpasset ifht. Corona. Udfyld kontaktformularen for at høre nærmere om hvordan aktiviteten er tilpasset.

Lav jeres egen Elevatortalefilm - Intens, udfordrende og sjov teambuilding

I Cut The Crap skal I være kreative, arbejde som et sammentømret team og skære ind til benet for at nå en meget stram deadline.
Jeres medarbejdere skal, på bare 75 minutter, udtænke, planlægge og optage deres egen 30 sekunders elevatortalefilm. En film som på kun 30 sekunder, fortæller hvad jeres organisation gør og hvorfor den er bedst.

Jeres projektleder byder jer velkomne. I starter med en sjov opvarmning (5 min.) som udløser fælles grin og starter de kreative processer i hjerne og krop. Herefter præsenteres medarbejderne for opgaven: ”På 75 minutter skal I lave en 30 sekunders film. Den skal fortælle hvem I er og hvorfor netop jeres arbejdsplads er den bedste".

Medarbejderne sendes ud i teams af 8 - 12 personer. (Kunde inddeler på forhånd medarbejderne i teams)

Selve opgaven

Nu skal teams bevise deres evne til at være effektive og kreative under pres. 

Der skal fordeles en masse roller og filmens gode idé og handling skal findes. Dette kræver hurtige beslutninger og at der skæres ind til benet. For med blot 75 minutter til at lave en film, er der ikke tid til hyggesnak.

Hvert team har et videokamera med forskellige hjælpemidler og rekvisitter til rådighed. Projektlederen hjælper naturligvis.

Filmen skal optages i et take, dvs. at de 30 sekunder skal være en lang scene fra start til slut. Det kræver detaljeret planlægning.

Deadline

Efter 75 min. er jeres opgave slut og I afleverer kameraer til projektlederen. Han redigerer de rå scener til rigtige film med organisationens logo og 1 stykke musik. 

Efter ca. 2 timer får I jeres film på et USB Stick. I kan så selv fremvise filmene og evt. lave et awardshow. 

Tilkøb af awardshow

I kan også tilkøbe projektlederen til at lave et underholdende og gennemført awardshow. Han viser filmene og kårer vindere i 5 kategorier. Vinderne kommer på scenen til takketaler og statuetter. Dette koster + kr. 4.000, -.

Intens, værdifuld og sjov oplevelse – for både medarbejdere og ledelse:

Medarbejderne vil opleve Cut The Crap som intens, værdifuld og super sjov teambuilding. Dette er teambuilding som giver plads til alle og der er roller både foran og bag kameraet.

Ledelsen får glade medarbejderne, som sætter egne ord på hvorfor de er glade for deres arbejdsplads. Og dette er meget værdifuldt.

Priser

Startpris er 14.000 kr. og dækker op til max 25 deltagere. Her kan laves max 2 film med 2 teams.

Ved flere end 25 deltagere er pris kr. 375,- per person.

Ved + 50 deltagere kommer vi flere projektledere til at redigere film.

Priser er ekskl. moms. Pris inkluderer ikke transport. Transport regnes efter statens høje takst og afhænger af hvor langt projektleder skal køre. (vi har projektledere i København, Odense og Aarhus).

Det er for alle organisationer. Vi har lavet for bl.a. et teleselskab, en børnehave, et advokatfirma og en produktionsvirksomhed.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 5 bedømmelser

Region Nordjylland, IT afdelingen

20/02 2017

SMS Passcode

08/11 2015

Vollsmsoegruppen 1, Odense Kommune

25/09 2015
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.237
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser