Cut The Crap

Tid
2 timer
Deltagere
15 - 600 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
375,-
Mindstepris (ex moms)
15.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Intens og udfordrende video teambuilding

I Cut The Crap er udfordringen at skære effektivt igennem, for at komme til sagens kerne og få løst opgaven til tiden. Der er taget udgangspunkt i virksomheders manglende evne til at tage beslutninger og komme videre, og i Cut The Crap bliver deltagerne trænet i netop dette.

Deltagerne skal, på blot 60 minutter, udtænke, planlægge og optage en 30 sekunders videoreklame om virksomhedens værdier.

Deltagerne varmer først op med en række sjove og kreative icebreakers, som sørger for at komme i den rette stemning, og energiniveauet hæves. Derefter opdeles deltagerne i små teams af 6-10 personer, og hver hold skal så finde på et kampråb og et slogan, som skal bruges i resten af Cut The Crap.

Selve opgaven

Projektlederen informerer deltagerne om at de nu har 60 minutter til at udtænke, planlægge og optage en video reklame på max 45 sekunder omkring virksomheden.

Nu skal holdene hurtigt. Der skal skæres igennem og tages beslutninger, nu hvor der kun er 60 minutter til at udføre den svære opgave at lave en reklamefilm der viser hvem virksomheden er.

Intenst, energisk og sjovt

Deltagerne vil opleve Cut The Crap som værende både intens, energisk og sjov teambuilding, som vil udfordre dem og sætte fokus på det at arbejde med stramme deadlines, effektivt samarbejde, skarp projektledelse og det at arbejde med en kompleks opgave under pres.

I vil modtage en kopi af alle filmene

Priser

Startprisen på 12.000 kr. dækker op til 20 personer.

Derefter er det 275 kr. per person.

Priserne inkluderer ikke transport.

Evt. tilkøb

Hvis man gerne vil gøre noget sjovt ud af filmene der er kommet ud af dagens arbejde, så kan man tilkøbe et awardshow. Yderligere kan man tilkøbe en workshop omkring kommunikation.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
5
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 5 bedømmelser

Region Nordjylland, IT afdelingen

20/02 2017

SMS Passcode

08/11 2015

Vollsmsoegruppen 1, Odense Kommune

25/09 2015
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.211
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser