Drone Flyvning

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 500
Sted (Indenfor)
København og Sjælland
Mindstepris ex moms
4.265,-
Pris p.p. ex moms
295 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

Droneflyvning - en teknologisk udfordring 

Med droneflyvning som teambuilding event får deltagerne lov at dyste mod hinanden, i moderne teknologi. Der udfordres på kommunikation, færdigheder og præcision. Et rigtig sjovt kapløb, som alle kan deltage i, og vil kunne huske længe efter.

Når vi har budt jer velkommen og har præsenteret dagens udfordringer, får hvert hold udleveret deres egen drone. Her vil man til at starte med, skulle igennem forskellige småopgaver som skal give de basale værktøjer til at kunne navigere dronen og deltage rundt i konkurrencen. Når dronen er blevet nogenlunde tæmmet, går konkurrencen i gang. Her skal deltagerne både flyve på forhindringsbane, med bind for øjnene og blæse en bold rundt på en forhindringsbane, ved hjælp fra luften af propellerne. Der afsluttes med et kapløb, hvor alle på holdet skal igennem de udfordringer man har været igennem inden afslutningen. 

Alle kan være med til droneflyvning

Droneniveauet er tilpasset så alle kan være med i den her aktivitet, og alle hold bliver udstyret med hver deres egen drone, så alle grupperne flyver på samme tid. Der er massere fart og underholdning hele vejen igennem, og det er vigtigt, at alle i gruppen aktivitet deltager for at vinde konkurrencen. Vores droner er rimelig hårdføre, hvilket betyder, at flyver man nogenlunde fornuftigt og efter hvad jeres instruktør fortæller jer, så sikre vi også, at alle komme sikkert igennem og uden noget går i stykker. Vi har selvfølgelig reservedele med til arrangementet, i tilfælde af at der skulle opstå uheld.

Hvor og hvordan foregår droneflyvning

Droneflyvning aktiviteten tager ca. 1½ time. Dette er både med velkomst, konkurrence, og en evt. tissepause  undervejs. Deltagerne bliver indelt i hold á 2-3 personer, og droneflyvning skal ALTID foregår indendørs.

Vi kan enten flyve hos os, i Grøndalcenteret, ved Bellahøj, eller vi kan komme til jer hvis blot I har plads til det selvfølgelig. Droneflyvningen hos jer, kræver ca. 1 meter i bredden pr. hold og små 8 til 10 meter i længden. Lokalet eller hallen vi flyver i hos jer, skal også have en minimums højde på 3 meter til loftet. Dronerne indstilles til ikke at flyve højere end 2 til 3 meter op i luften, så vær ikke bekymret for lamper mm.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

4.7
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 15 bedømmelser

PenSam

09/06 2023
Aktiviteten var sjov og udfordrende, gav lærerige oplevelser og alle havde forudsætninger for at kunne være med på ligeværdige vilkår

Fiftytwo A/S

30/03 2023
Det var mega fedt!

Dagrofa

23/12 2022
Det var sjovt og hyggeligt - så det kunne klart anbefales :-)
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.575
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser