Drone Flyvning

Tid
1-2 timer
Deltagere
10 - 300 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
395 - 495,-
Mindstepris (ex moms)
4.950,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Droneflyvning - en teknologisk udfordring 

Med droneflyvning som teambuilding event får deltagerne lov at dyste mod hinanden. De kommer til at blive udfordret i et både udfordrende og sjovt  kapløb. Der er en  forhindringsbane klar, som alle skal klare sig igennem.

Når deltagerne har fået den korte velkomst, skal de lære hvordan man flyver en drone. Deltagerne vil først blive mødt med nogle småopgaver som skal give de basale værktøjer til at kunne navigere dronen og deltage i konkurrencen. Når dronen er blevet nogenlunde tæmmet, går konkurrencen igang. Og her skal deltagerne både flyve på forhindringsbane, spille dronefodbold og flyve om kap mod alle på racerbanen.

Alle kan være med til droneflyvning

Droneniveauet er tilpasset så alle kan være med i den her aktvitet. Alle hold bliver udstyret med hver deres egen drone, og alle på holdene skal aktivt være med for at vinde konkurrencen. Dronerne kan klare en del, og når man flyver nogenlunde fornuftigt går de ikke i stykker. Men vi har selvfølgelig reservedele med hvis der skulle opstå uheld.

Hvor og hvordan med droneflyvning

Droneflyvning aktiviteten tager ca. 1,5-2 timer. Der er både indledende velkomst og afsluttende afrunding, og små pauser under vejs. Deltagerne skal være i hold af 2-5 personer, og droneflyvningen foregår som udgangspunkt altid indendørs. Andet kan dog godt aftales, hvis vejret tillader det på selve dagen.

Droneflyvning kan både laves hos os (i Københavnsområdet) eller hos jer. Vi har et samarbejde med rigtig mange forskellige sportshaller og lokaler rundt omkring i hele landet, og vi prøver gerne at finde en hal eller et lokale som er i nærheden af jer.

Hvis arrangementet er vest for Storebælt, så vil der tilkomme et kørselstillæg på minimum 1.500 ex moms. Kontakt os for specifikt tilbud.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 6 bedømmelser

Storebox ApS

09/12 2019
Det var en rigtig sjov aktivitet som alle kunne være med til.

Palsgaard A/S

07/11 2019

EY

28/10 2019
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.211
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser