Drone Flyvning

Tid
1-2 timer
Deltagere
10 - 300 personer
Sted
København og Sjælland
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Sprog
Dansk / Engelsk

Droneflyvning - en teknologisk udfordring 

Med droneflyvning som teambuilding event får deltagerne lov at dyste mod hinanden, i moderne teknologi. Der udfordres på kommunikation, færidgheder og præcision, i et sjovt kapløb. 

Efter velkomst og præsentation af dagens udfordringer, får hvert hold udleveret deres egen drone. Her vil man til at starte med, skulle igennem forskellige småopgaver som skal give de basale værktøjer til at kunne navigere dronen og deltage rundt i konkurrencen. Når dronen er blevet nogenlunde tæmmet, går konkurrencen i gang. Her skal deltagerne både flyve på forhindringsbane, med bind for øjnene og blæse en bold rundt på en forhindringsbane, ved hjælp fra luften af propellerne. Der afsluttes med et kapløb, hvor alle på holdet skal igennem de udfordringer man har været igennem inden afslutningen. 

Alle kan være med til droneflyvning

Droneniveauet er tilpasset så alle kan være med i den her aktivitet. Alle hold bliver udstyret med hver deres egen drone og grupperne flyver på samme tid, så der bliver fart på hele tiden. Alle i gruppen skal aktivitet deltage for at vinde konkurrencen. Dronerne kan klare en del, og flyver man nogenlunde fornuftigt og efter hvad jeres instruktør fortæller jer, så sikre vi at alle komme sikkert igennem og uden noget går i stykker. Vi har selvfølgelig reservedele med til arrangementet, i tilfælde af at der skulle opstå uheld.

Hvor og hvordan med droneflyvning

Droneflyvning aktiviteten tager ca. 1½ time. Det er både med velkomst, konkurrence, tissepause og afrunding. Deltagerne bliver indelt i hold á 2-4 personer, og droneflyvningen foregår ALTID indendørs.

Vi kan enten flyve hos os, i Grøndalcenteret, ved Bellahøj, eller vi kan komme til jer hvis blot I har plads til det selvfølgelig.  Droneflyvningen hos jer, kræver 2 meter i bredden og 10 meter i længden pr. gruppe. Lokalet eller hallen vi flyver i hos jer, skal også have en minimums højde på 3 meter til loftet. Dronerne indstilles til ikke at flyve højere end 2 til 3 meter op i luften.
 

Hvis arrangementet er vest for Storebælt, vil der være et kørselstillæg på minimum 1.500 ex moms. Kontakt os for specifikt tilbud.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.7
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 11 bedømmelser

Egmont

10/03 2022
Det var super sjovt, og Kalle var en fantastisk instruktør - stort kudos til ham!

Bravida Danmark A/S

13/12 2021
God og sjov aktivitet. Søg og god værtinde :-)

Novo Nordisk A/S

23/11 2021
Jeg synes det var en sjov, hyggelig og spændende aktivitet som alle kunne deltage i uanset niveau. konkurrence aspektet gør det mere spændende at blive god/hurtig.
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.481
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser