Drone Flyvning

Drone Race - fremtidens legetøj

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
1-2 timer
Deltagere
10 - 500
Sted (Indenfor)
København og Sjælland
Mindstepris ex moms
5.945,-
Pris p.p. ex moms
295-395 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

Droneflyvning - en teknologisk ny og sjov konkurrence

Prøv kræfter med fremtidens legetøj i en fed og udfordrende konkurrence. Til denne teamaktivitet dyster I mod hinanden i små grupper á 2-3 personer, hvor der vil blive udfordret på både kommunikation og hurtighed, samt blindflyvning og præcision. Et rigtig sjovt og veltilrettelagt kapløb, som I vil kunne tale om længe efter.

Alle kan være med til Droneflyvning

Efter en kort introduktion og velkomst, bliver I præsenteret for dagens udfordringer. Hvert hold får udleveret deres egne droner som skal bruges i konkurrencen mod de andre hold. Til at starte med, skal I lære at navigere dronen rundt i en simpel øvelse, så I får fornemmelsen af hvordan de små maskiner virker. Når dronen er blevet nogenlunde tæmmet, går konkurrencen i gang.

Konkurrencen

Til konkurrencen skal deltagerne både flyve på forhindringsbane, have bind for øjnene og blæse bolde rundt på en tovbane, ved hjælp fra luften fra propellerne. Der afsluttes selvfølgelig med et spændende kapløb, hvor alle på holdet skal igennem, før gruppen kan få point og kan kalde sig vinder af dagens dyst. Hele konkurrencen er nemlig sat op som et stafetløb, så alle er mere eller mindre aktive hele tiden. Tempoet og underholdningsværdien til vores Droneflyvningskonkurrencer er højt, vi har nemlig lavet et event, som er virkelig godt tilpasset.

Vi tilpasser selvfølgelig niveauet så alle kan deltage uanset alder og tekniskerfaring. Jeres instruktør hjælper jer til hvordan dronerne virker, så alle er klar når startskuddet lyder og den store finale skal afgøres.

Drone Race er en ny og helt unik aktivitet, som med garanti vil give jer et smil på læben.

 

Det praktiske:

  • Tid: 1 til 2 timer

  • Hvor: Vi bor i Ballerup og i Grøndalscenteret ved København, men kan også komme til jeres lokation, I hele landet

  • Plads: Flyver vi hos jer, kræver det 2 meter i bredden og 10 meter i længden pr. hold. Dronerne indstilles så de ikke flyver mere end 2 meter op i luften

  • Pris: Prisen beregnes ud fra antal + en lille grundpris for evt. kørsel, leje af lokaler el.lign. Indhent tilbud via kontaktformularen i dag

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 20 bedømmelser

Sund & Bælt

21/06 2024

Novo Nordisk

11/03 2024
Rigtig sjov event og meget positiv feedback fra teamet også. Der var flere forskellige kategorier (race/forhindring/memory osv) så der var også god variation gennem eventet.

Kohberg

16/11 2023
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser