Film Teambuilding

Tid
2-4 timer
Deltagere
8 - 600 personer
Sted
Hele landet
Mindstepris (ex moms)
22.000,-
Pris pp. (ex moms)
22.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Har jeres medarbejdere styr på jeres virksomheds værdier?

Vi ved at de allerbedste resultater bliver skabt, når alle i en organisation skubber i samme retning - og at det er med til at give resultater på bundlinjen.

I Filmteambuilding skal I lave jeres egne firmafilm. Film som handler om netop jeres organisation og jeres værdier.
I bliver instruktører, kameramænd, lydmænd, koreografer, runnere, skuespillere mv. og skal selv finde på, planlægge, filme og være skuespillere i jeres egne firmafilm som handler om jeres værdier.

Selvom nogle føler sig lidt overvældede, når dagens udfordring ridses op, ender alle altid med at få et kæmpe energiboost, værdifuldt samvær med kolleger og en større forståelse og ejerskab af det tema der er arbejdet med.

Med Filmteambuilding I får et fantastisk værktøj, der hjælper jeres medarbejdere med at blive fuldstændig skarpe på jeres virksomhed, dens værdier og kultur.

Et enkelt koncept med fart over feltet

Vores professionelle filmfolk guider jer gennem en spændende dag på et filmset. De hjælper jer med at lave både sjove og seriøse film om netop jer, jeres værdier og jeres virksomhed. Samtidig får I en underholdende, relevant og værdifuld teambuilding dag.

I deles op i teams, der består af 8 til 15 personer (afhængig af hvor mange deltagere I er i alt). Hvert team laver deres egen film. Der er 3 timer til at lave jeres rå filmoptagelser, hvorefter vores professionelle filmklippere forvandler de rå film til rigtige firmafilm med jeres logo, musik, effekter, speaks m.v.

I er inviteret til jeres helt eget unikke awardshow

Vi leverer aftenens underholdning. En sjov og udfordrende dag kulminerer i fremvisning af jeres færdige film og stort awardshow med vindere i 5 kategorier. Og showet er selvfølgelig med statuetter, vinderne og takketaler på scenen.

Hvad får I ud af Film teambuilding?

Film teambuilding er anderledes organisationsudvikling som på samme tid er meget effektiv og super sjov teambuilding.

Ved at lave film fx. om jeres værdier, får medarbejderne et forhold til dem og de oplever ikke værdierne afkoblet fra hverdagen. De får værdierne ind under huden ved at lege, udforske og udfordre dem. Alt sammen noget som en powerpoint præsentation af værdier ikke kan opnå.

Film teambuilding har plads og roller til alle, enten foran eller bag kameraet. Ingen bliver udstillet og her er masser af grin og værdifuldt samvær mellem kolleger.

Filmene er jeres efter eventet og I har således konkrete produkter. De lever i lang tid efter og kan bruges - måske som anderledes markedsføring. Og det er en dag jeres medarbejderne snakker om igen... og igen... og igen...

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 21 bedømmelser

Landsforeningen af Væresteder

21/03 2022
Det var sjovt og en god oplevelse, hvor der kom virkelig flotte produkter ud af aktiviteten :)

KUNSTINDUSTRIEN APS

20/12 2021
Super fint og professionelt event! Meget kompetente og søde unge mennesker, dygtige til deres arbejde. Vi havde nogle super sjove timer!

Haslev Lægecenter

11/11 2019
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.438
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser