TILPASSET CORONA!

Film teambuilding

Tid
2-4 timer
Deltagere
8 - 600 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
22.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk
OBS: Denne aktivitet er tilpasset ifht. Corona. Udfyld kontaktformularen for at høre nærmere om hvordan aktiviteten er tilpasset.

Den dag som medarbejderne snakker om igen… og igen… og igen…

Kunne I tænke jer at opleve en anderledes form for teambuilding, hvor jeres kreative pumper virkelig sættes i gang, samtidigt med at I har en sjov dag og lærer jeres organisation bedre at kende?

Med Film teambuilding bliver I for en dag filminstruktører, regissører, kameramænd, lydmænd, skuespillere, runnere mv.
I skal nemlig selv finde på, planlægge, filme og være skuespillere i jeres egne reklamefilm. Filmene skal handle om jeres organisation og et relavant tema fx. jeres værdier - eller I kan udfordre jer selv med film om hvem I er og hvad jeres berettigelse i markedet er.

Selvom nogle føler sig lidt overvældede, når dagens udfordring ridses op, ender alle altid med at få et kæmpe energiboost, værdifuldt samvær med kolleger og en større forståelse og ejerskab af det tema der er arbejdet med.

Et enkelt koncept med fart over feltet

Konceptet er enkelt og lige til at gå til. Professionelle filmfolk og skuespillere briefer jer om opgaven.
I deles op i mindre teams, der består af 8 til 12 personer, og hvert team laver deres egen film. I får hjælp af os, men det hårde arbejde skal I selv klare.
I har 3 timer til at lave rå filmoptagelser, hvorefter vores professionelle filmklippere forvandler jeres materiale til rigtige reklamefilm med jeres logo, musik, effekter, speaks m.v.

I er inviteret til jeres eget awardshow

Vi leverer aftenens unikke underholdning, når I ser jeres endelige film og vi holder et stort awardshow med vindere i forskellige kategorier. Og showet er selvfølgelig med statuetter, vinderne og takketaler på scenen.

Hvad får I ud af Film teambuilding?

Film teambuilding er intens, udfordrende og kreativ organisationsudvikling, men også super sjov teambuilding – her er det medarbejderne og den skabende kraft der er i fokus.

Ved at lave egne reklamefilm om fx. jeres værdier, undersøger jeres medarbejdere dem og får dem ind under huden ved at lege, udforske og udfordre dem. Noget som en powerpoint præsentation ikke kan opnå.

I arbejder med stramme deadlines, kreativ "ud af boksen" tænkning – og intenst teamwork.

Trods en udfordrende og for nogle grænseoverskridende opgave har Film teambuilding plads og roller til alle og ingen bliver udstillet. Der er masser af grin, hygge og værdifuldt samvær mellem kolleger.

I jeres film efter eventet og har således konkrete produkter, som lever i lang tid efter og kan bruges som I vil. Og den dag vil medarbejderne snakke om igen... og igen... og igen...

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 19 bedømmelser

Haslev Lægecenter

11/11 2019

Coloplast A/S

02/09 2019
Den var engagerende og sjov for deltagerne. Godt miks af at skulle producere noget, alle kunne deltage og man kunne kæmpe om at vinde sammen som hold.

TDC Group, Facility Management

01/04 2019
Alle havde det rigtig sjovt, og var positive og ivrige for at komme i gang
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.237
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser