Film teambuilding

Tid
2-4 timer
Deltagere
8 - 600 personer
Sted
Hele landet
Pris pp. (ex moms)
Kontakt os
Mindstepris (ex moms)
16.000,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Bliv filmteams for en dag - og lav jeres egne reklamefilm om jeres firma

Kunne I tænke jer at opleve en anderledes form for teambuilding, hvor de kreative pumper virkelig sættes i gang, samtidigt med at I har det sjovt og lærer jeres firma bedre at kende?

Med Film teambuilding, giver vi jer mulighed for en hel dag at blive filminstruktører, regissører, kameramænd, makeup artists, lyd mænd, skuespillere, runnere mv. når I helt selv finder på, instruerer og optager egne reklamefilm om jeres firma, det værdier, produkter kundeservice m.v

Vores koncept er meget populært, og selvom mange føler sig lidt overvældede, når dagens udfordring ridses op, ender deltagerne altid med at få et kæmpe energiboost, værdifuldt samvær med kolleger og produkter, de er super stolte af.

Et enkelt koncept med fart over feltet

Konceptet er enkelt og lige til at gå til. Professionelle filmfolk og skuespillere briefer jer om og giver jer input til opgaven. I deles op i mindre filmteams, der består af 8 til 12 personer, og hvert team skal lave deres egen reklamefilm med udgangspunkt i jeres firma og f.eks. værdier eller produkter. I får hjælp af os, men skal selv klare det hårde arbejde.

Kom til Award Show

Når I har den sidste optagelse færdig, redigerer professionelle filmklippere jeres rå film og tilføjer jeres logo, musik, effekter, speaks m.m - og så er jeres film nu er rigtige reklamefilm og klar til fremvisning.

Som afslutning afholder vi et stort Hollywood Award Show, hvor I ser alle jeres reklamefilm, og vindere indenfor forskellige kategorier kåres. Og der er selvfølgelig champagne og præmier til vinderne og takketaler på scenen. Efter eventet får I alle filmene til evig eje.

Hvad får I ud af Film teambuilding?

Film teambuilding er intens, udfordrende og kreativ, men også super sjov teambuilding – her er det deltagerne og den skabende kraft der er i fokus.

Ved at lave reklamefilm om evt. jeres firmaværdier oplever medarbejderne værdierne på en anden måde, og får dem ind under huden ved at lege, udforske og udfordre dem.

Der arbejdes med stramme deadlines, kreativ "ud af boksen" tænkning – og intenst teamwork.

Der er plads og roller til alle og masser af grin, hygge og værdifuldt samvær mellem kolleger - ingen deltagerne kommer til at føle sig udenfor og fællesskabet styrkes.

I laver færdige produkter, som lever i lang tid efter eventet – og kan bruges som I lyster.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 19 bedømmelser

Haslev Lægecenter

11/11 2019

Coloplast A/S

02/09 2019
Den var engagerende og sjov for deltagerne. Godt miks af at skulle producere noget, alle kunne deltage og man kunne kæmpe om at vinde sammen som hold.

TDC Group, Facility Management

01/04 2019
Alle havde det rigtig sjovt, og var positive og ivrige for at komme i gang
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.190
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.4 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser