Flødebollekursus

Tid
2 timer
Deltagere
10 - 95 personer
Sted
København (Brønshøj)
Mindstepris (ex moms)
Kontakt os
Pris pp. (ex moms)
510,-
Sprog
Dansk / Engelsk

Flødeboller af super kvalitet - helt fra bunden af

Eventen/kurset er lavet til alle der elsker en god og lækker flødebolle med luftigt skum og en dejlig sprød chokolade, og samtidig vil have en hyggelig og social stund i køkkenet med kollegerne. 

På denne event prøver i kræfter med at lave flødeboller at høj kvalitet - og det er helt fra bunden. Intet er lavet på forhånd, og I vil blive guidet af kyndige mad-nørder imellem de forskellige del-elementer af en flødebolle, samt kunsten i at få det hele til at lykkedes i sidste ende.

De forskellige trin; den sprøde bund, det bløde skum og den temperede chokolade der skal dyppes i er alle nogle I vil prøve kræfter med, og I vil blive hjulpet og guidet helt frem til at I står med et resultat - den perfekte flødebolle - at sætte tænderne i! Der skal smages til og pyntes, mesterværkerne får I med hjem efter kurset.

Et typisk Flødebollekursus

14.00 Ankomst, velkomst og introduktion.

14.15  Opdeling af hold og samarbejdet omkring flødebollerne bliver sat i gang. I bliver lært hvordan man laver den perfekte flødebolle, og i kan selv eksperimentere med smage, bundafbagning af bunde, og temperere chokolade. De kyndige mad-nørder guider og vejleder undervejs, så vejen mod succes er overkommelig. I bliver både udfordret på indhold og samarbejde, men der er også plads til snak og en kop kadde imens der bliver arbejds med flødebollerne.

15.30 Smagning af flødeboller og indpakning i æsker.

16.00 Tak for i dag.

Priser og mødepakke

Prisen på de 510 kr ex moms er inklusiv økologisk saftevand, kaffe og te. Endelig pris kan afhænge af indhold, dato og antal. Kontakt os for et kontret tilbud.

Der er mulighed for at kombinere dette kursus med en mødepakke. Kontakt os for at høre mere.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

Det tager kun 20 sekunder
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.438
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.3 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser