Forræderne er nær
Nyhed

Forræderne er nær

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
Tid
2 timer
Deltagere
10+
Sted (Inde/ude)
Hele landet
Mindstepris ex moms
8.000,-
Pris p.p. ex moms
405 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

En kamp om guld, sandhed og løgn

Med inspiration fra TV-udsendelsen forræder, har vi sat vores bedste spiludviklere sammen og skabt det forrygende teambuilding-spil Forræderne er nær, der leger med din evne til at læse mennesker, deres budskaber og signaler, imens i score point og går efter guldet i spændende opgaver.

Et spil, hvor der i en blanding af øvelser og strategi, opstår en masse af forræderiske øjeblikke, hvor hvem der står på loyalitetens side og hvem der står på forrædernes side, hele tiden debatteres og udfordres igennem opgaver og hjernevridende samtaler. Hvor du måske kan få hints til at gennemskue, hvem du mener er forræder eller loyal, og hvem du mener er værd at skabe alliancer med.

Målet er er at ende på det vindende hold, om det værende forræder eller loyale, det vil komme an på hvilken side du lander på. Men spændende bliver det helst sikkert.

Så hvor skarp er du til at gennemskue hvad der foregår, og hvem er hvem, og hvor god er du til sammen med de andre at løse de udfordringer, jeres game master stiller jer overfor.

Opgaver, afstemninger, overraskelser, skjold, knive og myrderier er alt sammen med til at skabe nogle yderst underholdende timer, hvor kollegerne måske ikke helt er dem, du tror de er.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

Forventet svartid: Inden for 1 arbejdsdag
0
Afventer første bedømmelse
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.722
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser