Her får du muligheden for at give dine medarbejdere en lækker og sjov oplevelse.
Det franske køkken er kendt som grundstenen i europæisk madlavning, og på dette kursus lærer I nogle af de klassiske teknikker, der gør fransk mad til noget helt særligt.
Kurset er sammensat med fokus på at styrke samarbejdet, have det sjovt og samtidig blive dygtigere i køkkenet – og naturligvis få nogle lækre madoplevelser. Det er den perfekte teambuilding, hvis vi selv skal sige det!
Oplev hvordan franske tilberedninger forvandler simple råvarer til retter med dybde og karakter.
Aktiviteter hvor alle kan være med og lære noget, der kan bruges i eget køkken.
Deltagerne opdeles i hold – og der udloddes præmier til de bedste.
Lækre snacks og en 3-retters menu er inkluderet.
I kommer blandt andet til at prøve kræfter med den internationale brunchklassiker Eggs Benedict – et pocheret æg serveret på ristet brød med skinke og sauce hollandaise. Afhængigt af årstiden laver vi forskellige variationer af retten.
Pris per deltager: 675 kr. ex moms.
I dette forløb skal I prøve kræfter med en ægte klassiker: Boeuf Béarnaise.
Lær hvordan man steger en perfekt bøf og laver en sauce béarnaise fra bunden – lige som i et fransk brasserie.
Pris per deltager: 850 kr. ex moms.
Angiv gerne hvilken af kurserne du er interesserede i, når du udfylder kontaktformularen.
Lokation: Risskov, tæt på Aarhus, og kan også komme til jer. Udfyld kontaktformularen for at høre mere om mulighederne.
Drikkevarer: Vand og sodavand er inkluderet – I er velkomne til selv at medbringe øl eller vin
Underviseren er madkundskabslærer og opskriftsudvikler med mere end 11 års erfaring i at formidle madglæde i køkkenet. Han er medejer og chefredaktør på en af danmarks største online maduniverser, hvor han skriver om madkultur og udvikler opskrifter. Hans undervisning er jordnær, humoristisk og fokuseret på, at deltagerne får størst mulig succes i køkkenet.
Få et 100% uforpligtende tilbud