GPS-dyst på vandet

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 200
Sted (Udenfor)
København S
Mindstepris ex moms
5.265,-
Pris p.p. ex moms
295 kr.
Sprog
Dansk / Engelsk

GPS-dyst på vandet – en sjov digital skattejagt i egne både

GPS-dyst på vandet er en sjov, unik og smuk tur, igennem Københavns mange kanaler. Hvert hold bliver udstyret med deres egen båd (vi anbefaler 5-6 mand pr. båd) og har til opgave, at navigere rundt i en flot og veltilrettelagt sejltur, i Københavns smukke og hyggelige kanaler. Spillet er en spændende blanding af paratviden om København, jer selv og hinanden, og det område I befinder jer i.

Hver gang en opgave er blevet løst, sendes besvarelsen digitalt til jeres Game Master, som online og løbende pointgiver for kreativitet og kvalitet. Spillet er velegnet til grupper som ønsker en sjov og spændende konkurrence, og samtidig lære hinanden bedre at kende, på en sjov og anderledes måde. I bydes velkommen ved GoBoat på Islands Brygge nr. 10, hvor også spillet slutter.
 

Bådene og sikkerheden

Der udvælges fra start en kaptajn i gruppen, som får lov at styre båden og bliver lært op i de simple men vigtige regler der er på vandet. Bådene er soldrevne og sejler i et roligt og behageligt tempo, så ingen risikere at blive søsyge. GPS-dyst på vandet er en af vores mest populære aktiviteter, da alle kan være med og kan tage en unik og hyggelig oplevelse med hjem.
OBS! Det er tilladt at tage egne drikkevare og snack med på båden, dog må vedkommende der styrer båden, ikke drikke mere end 2 genstande.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud

4.6
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 21 bedømmelser

Copenhagen Economics

06/07 2023
Det var sjovt at være på vandet. Der havde været god kontakt fra teamet inden eventet startede.

Seat

19/06 2023

AltaPay

19/06 2023
Aktiviteten var en god oplevelse
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.575
Virksomheder har bedømt vores teambuilding.
4,5 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser