GPS-dyst på vandet

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 200 personer
Sted ( Udenfor )
København S
Mindstepris (ex moms)
Pris pp. (ex moms)
Sprog
Dansk / Engelsk

GPS-dyst på vandet – en sjov digital skattejagt i egne både

GPS-dyst på vandet er en sjov, unik og smuk tur, igennem Københavns mange kanaler. Hvert hold bliver udstyret med deres egen båd (vi anbefaler 5-6 mand pr. båd) og har til opgave, at navigere rundt i en flot og veltilrettelagt sejltur, i Københavns smukke og hyggelige kanaler. Spillet er en spændende blanding af paratviden om København, jer selv og hinanden, og det område I befinder jer i.

Hver gang en opgave er blevet løst, sendes besvarelsen digitalt til jeres Game Master, som online og løbende pointgiver for kreativitet og kvalitet. Spillet er velegnet til grupper som ønsker en sjov og spændende konkurrence, og samtidig lære hinanden bedre at kende, på en sjov og anderledes måde. I bydes velkommen ved GoBoat på Islands Brygge nr. 10, hvor også spillet slutter.
 

Bådene og sikkerheden

Der udvælges fra start en kaptajn i gruppen, som får lov at styre båden og bliver lært op i de simple men vigtige regler der er på vandet. Bådene er soldrevne og sejler i et roligt og behageligt tempo, så ingen risikere at blive søsyge. GPS-dyst på vandet er en af vores mest populære aktiviteter, da alle kan være med og kan tage en unik og hyggelig oplevelse med hjem.
OBS! Det er tilladt at tage egne drikkevare og snack med på båden, dog må vedkommende der styrer båden, ikke drikke mere end 2 genstande.

Læs mere

Modtag flere informationer

Få et 100% uforpligtende tilbud!

4.8
Bedømmelse: Perfekt!
Baseret på 13 bedømmelser

Novo Nordisk A/S

03/10 2022

Frida Forsikring Agentur A/S

07/09 2022
Aktiviteten gav grundlag for kommunikation og samarbejde. Det var en skattejagt hvor alle kunne være med og bidrage.

3F Transport

01/09 2022
Sjovt og alle kunne være med
Har du spørgsmål? Ring til os:
71 99 26 06
1.483
Virksomheder har bedømt vores teambuilding aktiviteter.
4.1 ud af 5

Modtag 5 gratis teambuilding øvelser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt 5 gratis teambuilding øvelser